Oslo vest

Til leie – Røa - Muligheter for kontor/showroom/lager/kombinasjon

52
52
53
53
54
54
55
55
56
56
57
57
51
51
58
58
67
67
59
59
60
60
61
61
62
62
63
63
64
64
65
65
66
66
68
68
69
69
70
70
71
71
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kjøreport

Parkering

Det er rikelig med parkering på eiendommen både for ansatte og for besøkende. Det er også mulig å parkere i de omkringliggende villaveiene.
Det er også store uteområder på eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst med bil, T-bane og buss. Med bil via Sørkedalsveien opp Ostedalsveien og inn Aslakveien. T-bane med nærmeste holdeplass Røa hvor linje 2 stopper. Med buss er det holdeplass i Aslakveien rett utenfor eiendommen.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Røa i Oslo Vest. Aslakveien 14 ligger mellom Røa sentrum og Huseby Gardeleir og ligger i hyggelige og landlige omgivelser. Røa er et moderne knutepunkt for Oslo vest. På Røa har man rikelig med servicetilbud som gode matbutikker, sportsbutikk, legesenter, treningssentere, vinmonopol, postkontor, kafeer etc.

Det er rikelig med parkering på eiendommen og det er et meget bra tilbud med offentlig kommunikasjon på Røa.

Standard

Lokalene kan bli tilpasset helt etter leietakers ønsker og behov. Eiendommen holder en god standard og er godt vedlikeholdt. Det er to vareheiser i eiendommen med direkte tilkomst til flere av lokalene.
Varelevering via kjøreport hvor man kan stå innendørs å losse varer.

Innhold

For øyeblikket er det flg. ledige lokaler i eiendommen;

I 1. etasje er det ett ledig lokale. Lokalet er på ca. 300 kvm. Det er vareheis direkte inn til lokalet og det er varelevering via kjøport. Man vil da stå innendørs å losse varer. Lokalet egner seg meget godt som kombinasjon kontor, lager, showrom.

I 2. etasje er det ca 1400 kvm ledige lokaler. Disse lokalene kan deles i flere leieforhold. Det er er to vareheiser til denne etasjen. Her har man varelevering via kjøreport. Man vil da stå innendørs å losse varer. Lokalene her egner seg meget godt som kontor, showrom, lager og kombinasjon.

Alle lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov.

Det er ledige lager lokaler i toppetasjen / loftet på ca. 450-500 kvm. Det er to vareheiser direkte til lageret. Lageret kan deles i flere enheter.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 11
Bruksnr: 312

Bydel Vestre Aker grenser til Nordmarka, Bærum og bydelene Ullern, Frogner og Nordre Aker. Bydelen inneholder boligområder som Vinderen, Slemdal, Holmenkollen, Borgen og Røa, og kjennetegnes, i liket med Nordre Aker, av innbyggere med et høyt utdannings- og inntektsnivå.

Det er imidlertid ikke veldig mange næringslokaler å velge mellom i Vestre Aker for bedrifter som skal leie kontorlokaler. På Røa er det en del mindre kontorbygg som huser små og mellomstore leietakere. Ellers har det gamle Forsvarets Overkommando-bygget (Husebyparken) blitt et viktig bydelssenter, med en rekke servicefunksjoner og bydelsadministrasjonen. Det arbeides med en mulig utbygging av et nytt kontorbygg på tomten, da eierne av Husebyparken mener det er økende etterspørsel etter kontorareal i randsonen til Oslo Vest.