Oslo vest

Til leie – Privat kontor til leie i Nydalen. Full service!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Vi kan tilby en rekke kontorløsninger for dine behov og ditt budsjett!

Vi har private kontorløsninger, små og store kontorer fra 1 person og oppover, coworking samt møterum og lounge områder. Du kan leje så kort eller lang tid det passer.

Fasiliteter inkludert ved vær kontorleie:
• Kontorareal og vedlikehold av eiendomen
• Varme, vann, eiendomsskatter og andre avgifter
• Rengjøring, inkludert vinduspuss
• 24 timers adgang inkluder tyverialarm og autorisert brannalarm
• Utstyrt kontor med møbler (Hev og senk bord, kontor stol, lampe, telefon og skap)
• Utstyrte tekjøkkener (Te, kaffemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap og service)
• Utsmykning av felles areal
• Bemmanet resepsjon som blant annet sørger for postmottakelse og utdeling
• Adgang til print, scan og kopiering
• Administrativ service samt mulighet for sentralbord
• IT-sikkerhetssystem, trådløst internet og kablet IT


Vårt a la carte tilbud, som kan bookes på timesbasis ellers per dag, er bredt. Alt fra lekkre møterom som inkluderer prosjektor, videokonferanse og annet utstyr til catering og adgang til kantine eller frokostordning. Vi hjelper selvfølgelig til meg å finne parkeringsløsninger dersom du skulle ha behov for dette.

Du blir automatisk en del av et større nettverk med fri adgang til 12 attraktive beligenheter, strategisk plassert i Oslo, Bergen og Stavanger, samt 3000 foretningesentere i hele verden.

Mere informasjon:

http://www.regus.no/workspace/norway/oslo/oslo-nydalen?utm_source=NeNo&utm_medium=portal

Beskrivelse

Regus Nydalen ligger i naturskjønne omgivelser ved Akerselven med bro over fra Gjerdrums vei 12. Nydalen har vokst seg til å bli et av Oslos største forretningsområder med flere store etablerte bedrifter som Egmont, TVNorge, Get, TDC, Handelshøyskolen BI, Radisson Blue Hotell m.m. Nydalen har gode transportforbindelser som buss og T-bane med direkte adkomst til Oslo sentrum (5 minutters intervaller). Flybussen til Gardemoen stopper ved Ring 3 i gangavstand fra bygget.

Nydalen er blitt skapt gjennom tre industrielle revolusjoner gjennom 200 år. På midten av 1800-tallet eksploderte den første industrielle revolusjonen, med spinnerier og tekstilfabrikker. Så kom den andre industrielle revolusjonen på 1930-tallet, med virksomheter som sprang ut av kjemisk vitenskap og elektrisk kraft i kompaniskap. For 20 år siden ble den tredje revolusjonen til da byggingen av en helt ny kontorbydel begynte.

Arealkrevende industri og lagervirksomheter ble lagt ned og revet. Inn kom nye og moderne kontorbygg, som huset teknologibedrifter, mediehus og selskaper i kreative bransjer. Handelshøyskolen BI fant veien til Nydalen, og det er de siste årene blitt utviklet store leilighetskomplekser i den nye bydelen, som huser rundt 20 000 studenter og arbeidsplasser.

Beliggenhet og offentlig kommunikasjon

Nydalen ligger i Nordre Aker bydel og grenser til Grefsen, Tåsen, Bjølsen, Sandaker og Storo. Den offentlige kommunikasjonen er blitt kraftig rustet opp de seneste årene, med byggingen av T-banestasjonen Nydalen stasjon. Det går også en rekke bussruter til og fra Nydalen, samtidig som det er enkel adkomst via Ring 3 med bil. For bedrifter som er avhengig av enkel tilgang til Oslo Lufthavn Gardermoen, stanser Flybussekspressen på holdeplassen Nydalen, bare ti minutters gange fra Nydalen.

Utvikling

Nydalen er preget av noen få store gårdeiere som arbeider sammen for å få en best mulig bydelsutvikling. Siden det ikke er mange og fragmenterte gårdeiere med ulike interesser, kan gårdeierne i Nydalen ta store grep som løfter området til en attraktiv kontorbydel. Blant annet er det gjort mange grønne investeringer i Nydalen de seneste årene. Akerselva er blitt forbedret og gjort mer tilgjengelig for allmennheten. Det er investert i energisentral, som gir lavere energibruk i byggene, og det jobbes med å legge til rette for et større og bredere kulturtilbud i bydelen.