Oslo sentrum

Til leie – Privat kontor med topp beliggenhet

1
1
60_1891938877
60_1891938877
3
3
Ibsen 4
Ibsen 4
Ibsen 5
Ibsen 5
Kontor4
Kontor4
Kontor 2
Kontor 2
6
6
7
7
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
Resepsjon
Resepsjon
15
15
16
16
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Vi kan tilby en rekke kontorløsninger for dine behov og ditt budsjett!

Vi har private kontorløsninger, små og store kontorer fra 1 person og oppover, coworking samt møterum og lounge områder. Du kan leje så kort eller lang tid det passer.

Fasiliteter inkludert ved vær kontorleie:
• Kontorareal og vedlikehold av eiendomen
• Varme, vann, eiendomsskatter og andre avgifter
• Rengjøring, inkludert vinduspuss
• 24 timers adgang inkluder tyverialarm og autorisert brannalarm
• Utstyrt kontor med møbler (Hev og senk bord, kontor stol, lampe, telefon og skap)
• Utstyrte tekjøkkener (Te, kaffemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap og service)
• Utsmykning av felles areal
• Bemmanet resepsjon som blant annet sørger for postmottakelse og utdeling
• Adgang til print, scan og kopiering
• Administrativ service samt mulighet for sentralbord
• IT-sikkerhetssystem, trådløst internet og kablet IT

Vårt a la carte tilbud, som kan bookes på timesbasis ellers per dag, er bredt. Alt fra lekkre møterom som inkluderer prosjektor, videokonferanse og annet utstyr til catering og adgang til kantine eller frokostordning. Vi hjelper selvfølgelig til meg å finne parkeringsløsninger dersom du skulle ha behov for dette.

Du blir automatisk en del av et større nettverk med fri adgang til 12 attraktive beligenheter, strategisk plassert i Oslo, Bergen og Stavanger, samt 3000 foretningesentere i hele verden.

Priser fra 990 kr / måneden og opp.

http://www.regus.no/workspace/norway/oslo/oslo-city-ibsen?utm_source=NeNo&utm_medium=portal

Beliggenhet

Regus Ibsen ligger i Ibsen-kvartalet, midt i hjertet av Oslo, med Oslo Tinghus som nærmeste nabo og med fasjonable Hotel Bristol bare et kvartal unna. C. J. Hambros Plass er en av Oslos mest anerkjente adresser som bidrar til et godt og profesjonelt inntrykk.
I umiddelbar nærhet til senteret finnes shoppingsentre, offentlige kontorer, gode restauranter og parker. Karl Johansgate – Oslos hovedgate - ligger 200 meter fra senteret, hvor du vil finne Nationaltheateret stasjon med flytogforbindelse, t-bane og buss. Senteret ligger i gangavstand til Aker Brygge, hvor du finner et bredt utvalg av butikker og restauranter med et yrende folkeliv om sommeren.

Oslo sentrum inneholder den klart største delen av kontorarealene i Oslo. Akershus Eiendom regner med at om lag 3 millioner kvadratmeter av Oslos totalt 8 millioner kontorkvadratmeter befinner seg i sentrum, men da inkluderer de området fra Solli plass i vest til Bjørvika i øst.

Sentrum vil av naturgitte årsaker alltid være det mest sentrale området i Oslo, med kort vei til alle servicefasiliteter og ikke minst en suveren kollektivdekning. Arealledigheten i området er som regel lavest blant de ulike områdene i hovedstaden. Gjennomgående er ledigheten på 4-5 prosent, og sjelden over 6-7 prosent. Ledigheten i sentrum var eksempelvis i 2009 ned mot det halve av ledighetsnivået til prestisjeområdet CBD.

All utbygging skjer på eksisterende bebygde tomter. Stort sett kan ledigheten i sentrum oppsummeres som friksjonsledighet og ledighet i påvente av oppgraderinger. Dette gjelder særlig i de vestre delene av sentrum. Oslo sentrum kjennetegnes likevel av mange gamle bygårder, som er umoderne og lite areal- og energieffektive etter dagens krav. Det går derfor mot en rekke moderniseringer de kommende årene for at gårdene skal holde seg attraktive.

Parkeringsdekningen i sentrum er svært dårlig, hvis vi ser bort fra de private parkeringshusene. Til gjengjeld er altså kollektivdekningen i særklasse og omfatter både tog, T-bane, trikk, buss og ferge.

To store private gårdeiere peker seg ut i Oslo sentrum, Olav Thon og Eiendomsspar. Det offentlige er en stor eiendomsbesitter gjennom Statsbygg. Rom Eiendom eier mye rundt Oslo S, det samme gjør Entra Eiendom. Ellers består utleierne av alt fra livselskaper, pensjonskasser, eiendomsfond til mindre private gårdeiere og utenlandske aktører.

Med unntak av Bjørvika og Schweigaards gate, er det svært få bygg i sentrum som er store nok til å være hovedkontorfunksjoner for de største bedriftene. Det finnes imidlertid en rekke større offentlige leietakere i sentrum innenfor stats- og kommuneforvaltningen, samt rettsvesenet.

Leietakermassen i Oslo sentrum er gjennomgående spredt, med alt fra offentlige leietakere, foreninger og organisasjoner, forlag, advokater, finans og tjenesteytende næringer generelt. Handelseiendommene har kontorarealer i de øverste etasjene.

Leieprisene i Oslo sentrum ligger naturlig nok høyt, opp mot nivåene i prestisjeområdet CBD for de dyreste lokalene rundt Rådhuset, Oslo S og Regjeringskvartalet og Tinghuset, og etter hvert Bjørvika. Beveger vi oss bortover Storgata og i nedre delen av Kvadraturen, med til dels gamle og utdaterte bygninger, snakker vi om leienivåer på halvparten av toppnivåene.

Leienivåene i de dyreste områdene av Oslo sentrum svinger mye og nesten like mye som i prestisjeområdet.