Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Oslo Sentrum - Kontorlokale til leie ved Sentrum Scene. BTA 224 kvm.

51
51
52
52
53
53
54
54
55
55
56
56
67
67
68
68
69
69
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Sentralt Aircondition/Ventilasjon Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse224 kvm4Kontor, Lokale 4 etg

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet (rett bak Torggata Bad), like ved Sentrum Politistasjon. Alle servicetilbud i umiddelbar nærhet.
Buss og trikk i umiddelbar nærhet. Gangavstand til T-bane og tog.
Enkel adkomst med bil.

Beskrivelse

Mariboes gate 4 er oppført over 6 etasjer og er sammenhengende med Møllergata 28. Eiendommen har heis og ventilasjonsanlegg med kjøling.

Adkomst

Mariboes gate er enveiskjørt og har direkte påkjørsel til Ring 1. Eiendommen har inngang fra gaten og heisadkomst til de ulike lokalene.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for å leie parkeringsplasser i nærliggende parkeringshus (hvis ledig).

Standard

Lyst lokale med normal god kontorstandard.
Lokalet har teppe på gulv, malte vegger malt himling. Teglsteinsveggene er hentet frem flere steder, noe som gir lokalet et litt røffere uttrykk.

Lokalet har ventilasjon med kjøling og heisadkomst fra gaten.

Inneholder

4. Etg. BTA 224 kvm.:
Lokalet inneholder stort kontorlandskap (kan deles opp til kontorer), kontorlandskap/møterom, kjøkken, arkiv og toalett.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.