Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Oslo sentrum / Holbergs Terrasse - representative kontorlokaler med flotte fellesfasiliteter

Fasade hovedinngang
Fasade hovedinngang
Fasade andre inngang
Fasade andre inngang
Sosial sone
Sosial sone
Trapp fra resepsjon
Trapp fra resepsjon
Nærområde
Nærområde
Nabobygg
Nabobygg
Plantegning 6. etg. kombi åpent og celler
Plantegning 6. etg. kombi åpent og celler
Plantegning 8. etg. as is
Plantegning 8. etg. as is
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

» Rett ved Holberg Plass, Høgskolen i Oslo og Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

» 7 - 8 min. gangavstand til Nationaltheatret stasjon

» Trikkeholdeplass rett ved eiendommen

» Resepsjon, kantine, møterom, trimrom, sykkelparkering, garderobe osv.

» Alt av servicetilbud med blant annet cafeer, restauranter, hotell

» Fleksible og effektive lokaler som tilpasses leietakere

Eiendommen har 9 etasjer, og er oppført i 1991. Det fremstår som moderne med effektive kontorarealer. Vi kan tilby rikelig med parkering til våre leietakere i garasjeanlegg i kjeller. Eiendommen har moderne tekniske anlegg og SD-overvåkning og 24 timers vaktsentral. Kameraovervåkning av garasjer, inngangspartier og fasader.

Eiendommen har et velutviklet servicetilbud med egen felles kantine, profesjonelt møte- og konferansesenter, trimrom, sykkelgarasje, garderobe- og dusjanlegg. Fellesarealene har en god atmosfære med blant annet flott belysning i trappeoppgangene.
KLP Eiendom eier de fleste av nabobyggene i området, hvor store organisasjoner som Høgskolen i Oslo og BUFDir (Barne-, ungdom- og familiedirektoratet) leier. Området preges av velholdte, moderne bygg i rolige representative omgivelser. Det finnes butikker, cafeer, restauranter i umiddelbar nærhet.

Beliggenhet

Beliggenheten er god med kun ca. 8 min. gangavstand til Karl Johansgate og Nationaltheatret. Trikk 11, 17 og 18 stopper rett i nærheten. Godt med parkering rundt eiendommen, både i form av offentlig uteparkering og p-hus i området. Det er 101 p-plasser i egen eiendom.

Innhold

I Holbergs terrasse blir det ledig areal som kan deles opp etter leietakers behov. Kan passe fint for større leietakere med behov for flere etasjer.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.