Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Oscarsgate 30

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beskrivelse

Oscarsgt, 30 er en kontorbygning i teglsten i 6 etasjer bygget i 1970. 2 etasje blir ledig fra ca. 1 april avhengig av mulige tilpasninger/oppgraderinger av kontorarealene. Lokalene har blitt oppgradert i flere omganger. Det tilbys 14 parkeringsplasser hvorav 12 er i garasjeanlegg.

Adkomst

Trikk til Hegdehaugsveien. Ti minutter spasertur fra Nasjonalteateret.

Beliggenhet

Eiendommen Oscarsgt. 30 ligger i Homansbyen nær både Hegdehaugsveien og Slottsparken. Pen beliggenhet i rolige omgivelser.

Standard

Lokalene har blitt oppgradert i flere omganger. Eiendommen har ventilasjon og to heiser (nye i 2010). Den vedlagte arealtegning er ikke eksakt i det lokalene har vært gjensatnd for ombygning

Innhold

Stor resepsjon, 22 enkeltkontorer, et stort åpent kontor, møterom til 15 personer, toaletter, garderobe og tekniske rom. Kantinetilbud i underetasje.

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.