Follo

Til leie – OPPEGÅRD NÆRINGSPARK- Kontor og kombinasjonslokaler til leie. Kun 15 minutters kjøring fra Oslo Sentrum.

Prospektet er ikke aktivt
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Kantine
Kjøreport
Moderne
Utvidelsesmuligheter
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
100 kvm 1 Lager, Lager (6 m. takhøyde)
200 kvm 1 Kontor, Kontorlokale T36
300 kvm 1 Lager, Lager (6 m. takhøyde)
496 kvm 1 Kontor, Kontorlokale T-34 Kan deles
20 kvm 2 Kontor, Kontorer i kontorfellesskap
20 kvm 2 Kontor, Kontorer i kontorfellesskap
644 kvm 2 Kontor, Kontorlokale T-34
320 kvm 3 Kontor, Kontorlokale T36

Beliggenhet

Oppegård Næringspark ligger på grensen mellom Oslo og Oppegård. Eiendommen ligger i rolige, grønne omgivelser. Området på vestsiden av Trollåsveien består hovedsakelig av kontor og kombinasjonsbygg.

Anslått kjøretid fra Oslo S er ca. 11 minutter.
ca 15 minutters gange til Kolbotn sentrum med de fleste servicetilbud.

Beskrivelse

Trollåsveien 34-36 er en moderne kombinasjons/kontoreiendom i Oppegård næringspark på Mastemyr ved Kolbotn, rett over kommunegrensen til Oslo.

Eiendommen har en rekke store og små leietaker og vi har i den siste perioden leid ut ca. 3500 kvm. kontor og lager. Det er fortsatt mulig å leie kontor og kombisnajonslokaler i bygget, se vedlagt oversikt.

Eiendommen byr på parkering inne og ute, betjent kantine, heis, ventilasjon med kjøling og forøvrig de funksjoner en kresen bruker krever i dagens marked.

Det er gode muligheter for utvidelse/vekst i eiendommen. Mulighet for plassering av enkelt lagercontainer på p-plass bak bygget ved behov.

Adkomst

Ta av E-18 mot Mastemyr/Kolbotn, deretter inn Trollåsveien (første vei til høyre). Følg Trollåsveien til skilting mot Oppegård Næringspark på høyre side av veien.

Anslått kjøretid fra Oslo S er 11 minutter. Bussholdeplass rett utenfor inngangsdøren. Buss 83 kommunisrer mellom Nationaltheateret og Kolbotn. Ca. 15 minutters gange til Kolbotn sentrum, som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon (Buss/tog).

Parkering

Eiendommen har gode parkeringsmuligheter i form av utendørs parkeringsplasser, samt garasjeplasser med heisadkomst til lokalene. Mulighet for parkering av El-biler. Gratis kundeparkering (tidsbestemt).

Standard

Eiendommen er velholdt, og i god teknisk stand. Den er utstyrt med kategori 5 spredernett for data- og teleinstallasjoner, heis, samt ventilasjon med kjøling (nytt 2012). Eiendommen har store glassflater i fellesarealer, og fremstår som representativ.

De ledige lokalene kan oppgraderes etter nærmere avtale i forbindelse med utleie. De vedlagte bildene viser eksempler på andre utleide lokaler i bygget som er oppusset.

Inneholder

Følgende arealer vil bli ledig i eiendommen:

Trollåsveien 36:

1. etg. BTA 200 kvm.:
Moderne kontorlokale med god standard.
Lokalet inneholder: Hyggelig inngangspart, 5 cellekontorer (kan endres), kjøkken, møterom. Toaletter og dusj i fellesarealet.

2. etg. BTA 15 - 20 kvm.:
I byggets kontorfellesskap er det flere ledige kontorer i forskjellige størrelser. Felles møterom og kjøkken. Ta kontakt for nærmere informasjon.

3. etg. BTA 320 kvm.:
Kontorlokale inndelt i cellekontorer og team-rom, kjøkken og romslig møterom. Lyse lokaler i toppetasjen. Toaletter i fellesarealet.


Trollåsveien 34:

1. etg.: BTA 496 kvm.:
Kontor/servicelokaler med direkte adkomst fra garasjen. Lokalet inneholder diverse kontorer, møterom, kjøkken og toaletter/dusj. Lokalet ble pusset opp for ca. 2 år siden og holder god standard. Lokalet kan eventuelt deles opp i to mindre lokaler (ca. BTA 300/196 kvm.).

2. etg.: BTA 644 kvm.:
Kontorlokale. Lokalet inneholder 5 kontorer, åpent kontorlandskap, stort møterom (alternativt 2 møterom)og kjøkken. Toaletter og dusj i fellesareal.

Lokale B. Lager BTA ca. 300 kvm.:
Lageret har kjøreporter og 6 meters takhøyde.

Lager BTA ca. 100 kvm.:
Lager med stor kjøreport og 6 meteres takhøyde. Lageret leies ut i kombinasjon med kontorlokaler.

Det kan i tillegg tilbys diverse mindre lagerlokaler i bygget.

Ta gjerne kontakt hvis dere har behov for arealer utover dette. Enkelte av arealene kan slåes sammen, eller deles i mindre lokaler. Vi har i tillegg mulighet til å fristille ytterligere arealer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 217
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.