Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Nytt attraktivt kontorbygg på Bryn/Helsfyr

Fasade logo
Fasade logo
Østensjøveien 16
Østensjøveien 16
Østensjøveien16 - Illustarsjo drone
Østensjøveien16 - Illustarsjo drone
Østensjøveien16 - Fasade baksiden
Østensjøveien16 - Fasade baksiden
Inngang - Resepsjon
Inngang - Resepsjon
Cafe
Cafe
Snitt
Snitt
Plantegning - 1. plan
Plantegning - 1. plan
3. til 6. plan
3. til 6. plan
Østensjøveien16 - Atrium mot trapp
Østensjøveien16 - Atrium mot trapp
Offentlig kommunikasjon
Offentlig kommunikasjon
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Diverse arealer

Parkering/Parkering, Gardeobe, sykkelparkering, 28 stk.

Inneholder

Bedriftens viktige støttespiller
Lokaler og planløsning tilrettelegges for en arbeidshverdag i stadig endring. Vegger kan flyttes og monteres i løpet natten og en ny prosjektsone kan stå klart morgenen etter når kontrakten er sikret. Ventilasjon og temperatur skal gi overskudd til å tenke de gode tankene. Fellesfunksjoner som møteromsenter, resepsjonstjeneste og kantine gjør hverdagen litt enklere.
Eiendommen får et synlig og innbydende inngangsparti med to etasjehøyder. Resepsjon og café med tilhørende sittegrupper blir etablert like ved inngangspartiet. Caféen åpen for alle og skal skape et hyggelig og folksomt fellesareal. Felles møteromssenter etableres i tilknytning til kantine og i nærheten av resepsjonstjenesten. For bedrifter som ønsker showroom eller arealer til lett klargjøring/mottak av varer, tilbys dette i 1. etasje.
Hver etasje er på underkant 2.200 kvm BTA. Lokalene kan tilpasses åpent kontorlandskap eller med team- og cellekontorer, med tilhørende møte- og stillerom.

Eiendommen skal tilrettelegges for den aktive mosjonist med innendørs sykkelparkering med tilhørende sykkelverksted og sykkeldusj. Treningsrom med garderobeskap, dusj og tørkeskap tilbys også.

Diverse

Felles resepsjon, kantine, kaffebar, møteromssenter, flott takterrasse med utsikt, treningsrom, innendørs sykkelparkering, sykkelverksted/-vask og garasjeparkering. God eksponering mot Østensjøveien.

Bebyggelse

Østensjøveien 16 ble nylig omregulert og har fått rammetillatelse. Nybygget, som ligger sentralt til ved inngangsporten til Helsfyr, skal stå innflyttingsklart Q4-2018. Eiendommen prosjekteres til å bli et moderne kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger som ligger helt i forkant. Eksisterende kontorbygg skal rives og nybygget vil være et positivt tilskudd til transformasjonen av Østensjøveien til tidsriktige og energieffektive kontorbygg.

Fasiliteter

Moderne
Sentralt
Parkering
Ventilasjon
Kantine
Brebånd
Fellesresepsjon
Alarm
Vaktmester

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.