Follo

Til leie – Nyoppussede lyse og tiltalende kontorlokaler på Verpet Næringsområde i Vestby.

50
50
51
51
52
52
53
53
54
54
1
1
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Moderne

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
255 kvm 1 Kontor

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til rett ved både Maxbo og Bauhaus med utsikt mot syd/vest.

Kun ca 25 min. til Oslo og ca 15 min. til Moss.

Vestby kommune er en ekspansiv kommune med Storsenter med bl.a Vinmonopol, apotek m.m. Maxbo, Bauhaus og Norwegian Outlet m.fl. er etablert i området i tillegg til flere logistikkeiendommer på Dehli skog litt syd for sentrum. I Verpet næringsområde ligger det et betydelig antall godt etablerte bedrifter innen de fleste bransjer.
Sentrum byr på bank, postkontor, cafeer m.m.

IKEA har kjøpt tomt og fått ja til å etablere seg sentralt i kommunen og selv om de foreløpig ikke er igang med bygging forventer man at de er i gang med dette i løpet av få år.
En IKEA etablering kommer til å være meget positivt også for det øvrige næringslivet i kommunen.

Det er bussforbindelser mot Oslo samt til og fra Vestby togstasjon.

Eiendommen ligger fint til med gode lys- og solforhold samt at det er godt med parkeringsmuligheter.

Beskrivelse

Her kan vi tilby nyoppussede, lyse og attraktive kontorlokaler sentralt på Verpet industriområde på Vestby Nord med gode profileringsmuligheter mot vest (E6).

Lyse lokaler i åpen løsning med eget møterom og kursrom i tillegg til 2 wc og et kott/vaskerom.
Ny kjøkkeninnredning med hvitevarer og stor spiseplass.
Flere bruksmuligheter så som kontor/callsenter/showrom/undervisning etc.

Lokalene ble nyoppusset til nåværende leietaker i 2016 og gir et helhetlig meget godt inntrykk så her er det bare å flytte rett inn.

Adkomst

Fra Oslo tar du av skiltet mot Vestby Nord, ta til venstre i rundkjøringen, følg veien over E6 og rett igjennom neste rundkjøring. Følg Vestbyveien forbi Norwegian Outlet rett gjennom rundkjøringen i ca 590 meter der du tar til høyre mellom Maxbo og Bauhaus. Følg Kleverveien ca 230 meter (gjennom en høyre sving) og der har du eiendommen på venstre side.

Utleie

Godt med parkering på egen grunn samt muligheter på naboeiendommen.

Teknisk

Nylig oppussede lokaler med god ventilasjon og elektrisk oppvarming.
Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning.

Inneholder

Lokalene består av åpent landskap med plass til opptill 25 - 30 arbeidsplasser om ønskelig.
I tillegg er det 2 mindre møterom i tillegg til 2 wc og et bøttekott/vaskerom. Det er også litt lagerplass/serverplass i et rom innenfor det ene møterommet.

I tillegg er det kjøkkenavdeling med spiseplasser som også fint kan fungerer som mingleplass for en kopp kaffe el.l.

Visning

Ta kontakt med megler for uforpliktende visning.

Diverse

Lokalene kan være ledig omgående hvis ønskelig.

Ansvarlig megler

Glenn Julseth

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 211
Gårdsnr: 7
Bruksnr: 52

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.