Oslo sentrum

Til leie – Nyoppussede lokaler i flott bygård - VIKA!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Beskrivelse

Vika lokker stadig til seg nye og interessante leietakere, og området er i stadig utvikling. Her er det puls med yrende aktivitet, både innen næringsliv, hotell, kultur, restauranter, underholdning, shopping med mer.

Nå har vi et meget sjarmerende lokale på ca 297 kvm som skal totaloppusses - med topp beliggenhet like ved Tjuvholmen / Aker Brygge.

Vær med å utforme ditt drømmelokale - der gammel sjarm kombineres med moderne kvaliteter!

Adkomst

Nærmeste bussholdeplass er 100 m fra inngangen, mens taxiholdeplass finner du i enden av Filipstadveien rett ved innkjøringen til parkeringshuset på Tjuvholmen (2 min å gå). En rekke busslinjer i Oslo stopper ved Vika Atrium, sammen med de fleste busslinjer til/fra Asker, Bærum og deler av Buskerud. Nærmeste trikkeholdeplass er Aker Brygge som betjenes av linje 12. Nærmeste togstasjon er Nationaltheateret som betjenes av både lokaltog, langdistansetog og flytog. Båt til/fra Nesodden og Vollen/Slemmestad går til/fra Aker Brygge.

Om du kommer kjørende E 18 vestfra, finner du bygget 50 m etter rundkjøringen til Filipstad. Om du kommer østfra, gjennom Operatunnelen, kan du kjøre av samme sted, eller du kan kjøre Ring 1.

Beliggenhet

Munkedamsveien 59 B ligger flott til rett i bakkant av Aker Brygge.

Standard

Lokalene blir totaloppusset og tilpasses leietakers ønsker og behov.

Det legges opp til god moderne standard, i lyse og pene farger. Teppe/parkett etter leietakers ønsker, og det legges opp til mye bruk av glass.

Lokalene ligger i 5. etasje og har godt med lysinnslipp. Utvendig solavskjerming mot Munkedamsveien.

Byggets fasade og bakgård er nettopp pusset opp.

Det er heis i bygget og sykkelparkering i bakgård.

Innhold

Lokalet er i dag rålokale og tilpasses leietakers ønsker og behov.

Inndelingen består av flere større rom som enten kan åpnes opp eller lages om til kontor/teamkontor. Opplegg for flere møterom, hyggelig kjøkken/spiseplass og lekre toalett, eventuelt med dusjmuligheter.

Det estimeres med 3 måneders byggetid etter kontraktssignering.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 203

Bruksnr: 236

Det gamle verftsområdet til Akers Mekaniske Verksted ble på slutten av 80-tallet transformert til Aker Brygge, det som da var Oslos desidert råeste kontorområde. Hit flyttet bedrifter innenfor finans, juss og rådgivning, og leieprisene var de høyeste i byen. Et yrende uteliv bidro samtidig til at Aker Brygge ble en av Oslos best besøkte plasser, med over 12 millioner besøkende i året.

De seneste årene er Aker Brygge blitt litt utdatert, både når det gjelder byggenes kvalitet og status blant leietakere. Norwegian Property, som eier flesteparten av kontorbyggene på Aker Brygge, har derfor satt i gang et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Det skal investeres 1,5 milliarder kroner og alle kontorbyggene skal gjennom en totalrenovering. Sjøkanten skal åpnes opp, og butikkene vil bli utviklet på gateplan. De ”nye” lokalene på Brygga vil bli energieffektive og får en arealeffektivitet som vil bidra til at leietakere får lavere leiekostnader per ansatt.

Tjuvholmen

De seneste to-tre årene har Tjuvholmen seilt opp som det aller ypperste når det gjelder nye kontorlokaler. Totalt er det bygd 150 000 kvadratmeter på Tjuvholmen, hvorav over halvparten er boliger. Totalt vil det være 900 leiligheter på Tjuvholmen.

En rekke kontorbygg er satt opp og inneholder leietakere i høystatusbransjer som finans, juss og rådgivning. Det er blitt investert 8 milliarder kroner på Tjuvholmen. og 1500 ansatte får det som sin arbeidsplass når alt er ferdig utbygd.

I tillegg til et rikt uteliv, med restauranter, utesteder og kunstgallerier, har Tjuvholmen et bredt kulturtilbud. I 2012 åpner Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst på Tjuvholmen. Det flotte bygget er tegnet av den italienske arkitekten Renzo Piano og vil også huse advokatfirmaet BA-HR.

Beliggenheten til Aker Brygge og Tjuvholmen er svært sentral, med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner Flytoget, lokaltog, intercitytog, trikk, buss og t-bane.

Aker Brygge og Tjuvholmen er det mest konjunkturfølsomme av kontorsegmentene i Oslo. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Leieprisene ligger et godt stykke over de andre kontorområdene i Oslo. Leietakerne som søker seg til Aker Brygge og Tjuvholmen er typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.