Akershus

Til leie – Nye Vakåsvei 80 - Attraktive kontorlokaler til leie

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende i det veletablerte næringsområdet på Holmen i Asker. Kontorbygget er fra 1985 og har siden ferdigstillelse blitt betydelig oppgradert, både teknisk og estetisk og holder i dag en moderne standard. I eiendommen har vi kontorer i byggets 3 og 4 etasje ledig som fremstår med normalt god standard og kan tilpasses nye leietakers ønsker og behov.

Adkomst

Lett og enkel adkomst med bil fra E-18 ved avkjøringen til Holmen. Gåavstand til nærmeste togstasjon og bussholdeplass.

Beliggenhet

Nye Vakåsvei 80 er beliggende meget sentralt i næringsområdet på Holmen i Asker. Eiendommen ligger tett ved inn- og utfartsårer i retning Asker og Oslo, med kort vei til E18. Beliggenheten gir utmerket tilgang til de omkringliggende nærings- og handelsområdene som blant annet Holmensenteret, med flere gode servicetilbud som gode matbutikker, sportsbutikker, legesenter, vinmonopol, kafeer etc.

Eiendommen ligger vis a vis E-18 med god profilering mot veien. Det er fri og god parkerings dekning på tomten.

Standard

Lokalet er parkettbelagt med hvit himling, moderne belysning, flislagte toaletter og moderne kontorfronter/systemvegger.

Det er felles kantine i 1 etasje, flere fiberleverandører i bygget og 2 nye ventilasjonsanlegg (2015 og 2008) med ny kjølemaskin.

Innhold

Lokalene innehar god kontorstandard med store vindusflater som gir godt med dagslys og det er heis direkte inn til lokalet.

Arealet i 3 etasje er på 145 kvm BTA, og inneholder i dag 6 cellekontorer og et møterom. Arealet leies ut samlet eller i kombinasjon med ledige arealer i 4 etasje.

Arealet i 4 etasje er på 1 249 kvm BTA, og inneholder i dag 41 cellekontorer, 4 møterom og flere tekjøkken. Totalt er det 8 toaletter i etasjen. Lokalet kan tilpasses nye leietakers ønsker og behov og leies ut samlet eller deles opp i mindre arealer som beskrevet nedenfor.Arealspesifikasjon

Kvm/ant Etg Beskrivelse

145 3 Kontor

172 4 Kontor

205 4 Kontor

285 4 Kontor

587 4 Kontor

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 67

Asker er en forstadskommune til Oslo, mellom Bærum og Lier. Den 100 kvadratkilometer store kommunen har snaue 60 000 innbyggere og er delt inn i 16 grunnkretser, med ganske jevn fordeling av innbyggertallet i de ulike kretsene.

40 prosent av askerbøringene arbeider i egen kommune, mens ca. 60 prosent pendler ut, hovedsakelig til Bærum og Oslo. På den andre siden dekkes snaue 60 prosent av arbeidsplassene ved innpendling fra Bærum og Buskerud.

Avstanden inn fra Asker sentrum til Oslo sentrum er ca 25 kilometer, og bilkøene er lange inn mot hovedstaden. Asker er imidlertid et knutepunkt for tog, i og med at stasjonen er endestasjon for Spikkestadbanen. Asker stasjon er Norges femte største målt i antall reisende. Flytoget til Gardermoen stopper på stasjonen, som er svært viktig for etableringen i nærområdet, og Asker-banen er dobbeltsporet

Antall nyetableringer i kommunen har de seneste årene ligget stabilt på rundt 700. Næringslivet i Asker har sin tyngde innenfor handel, forretningsmessig tjenesteyting og bransjer i industrikategoriene kjemisk og maskinvare, men de seneste årene har Asker tiltrukket seg en rekke bedrifter innenfor olje- og gass-sektoren.

Totalomsetningen for Askers bedrifter er på drøyt 60 milliarder kroner i året, hvorav ca. 75 prosent av verdiskapningen skjer med utgangspunkt i bedrifter lokalisert til Holmen-Slependen-området. Varehandelen står for 7-8 prosent av denne omsetningen. Det er to store kjøpesentre i kommunen, prisbelønte Holmen Senter, samt Trekanten Senter i Asker sentrum.

I de søndre og sørøstre delene av kommunen, ned mot Heggedal, er det ikke store næringsbygg, dette området er et gammelt industriområde. Langs veien ut mot Slemmestad er det få bedrifter av en viss størrelse, noe det også er i de nordvestre delene av kommunen, mot Vestmarka.

Det er gjennomgående lite ledige arealer i Asker sentrum, der vi finner de høyeste leieprisnivåene. Nivåene i Asker ligger gjennomgående lavere enn i Bærum. Det typiske leienivået for snittlokaler i Asker har ligget på 1200-1300 kroner kvadratmeteren i året, men gode lokaler i Asker sentrum med sentral beliggenhet har oppnådd 1800-1900 kroner per kvadratmeteren.

Det store prosjektet i Asker er utviklingen av Kraglund kontorpark, rett sør for Asker sentrum. Her utvikler Ferd Eiendom 50 000 kvadratmeter fordelt på fire byggetrinn, og det første trinnet var klart i desember 2011. I løpet av 20111/2012 er det ferdigstilt om lag 20 000 kvadratmeter med kontorlokaler i Kraglund Kontorpark.