Oslo sentrum

Til leie – Nye, meget flotte lokaler med særpreg i Munkedamsveien 53B - Innflyttingsklart!

Aker Brygge
Aker Brygge
Vika
Vika
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Heis

Beskrivelse

Nye lokaler med et ekstra røft og kreativt preg. Disse lokalene må sees!

_________________________________________________________________________________________________

Generelt

Munkedamsveien 53B er en representativ og godt synlig eiendom beliggende på hjørnet Ruseløkkveien/Munkedamsveien.

Eiendommen har et flott og representativt inngangsparti, og huser et stort utvalg av virksomheter innenfor ulike bransjer.

_________________________________________________________________________________________________

Lokalene

Ledig areal: BTA 522 m² i 4. etasje.

Lokalene ble totalrehabilitert i 2015 og fremstår som nye. Åpen himling og bruk av kontrastfarger gir lokalene et røft og kreativt preg.

Det er lagt vekt på gode kvaliteter med utstrakt bruk av glassfronter, tregulv og tepper. Vinduene og rikelig med flott LED-belysning gir for gode lysforhold i hele lokalet.

Arealet er innredet med en god blanding av åpent landskap, cellekontor, møterom og en stor og flott kjøkkensone/sosial sone.

________________________________________________________________________________________________

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt beliggende i Vika, rett ved Aker Brygge og Tjuvholmen. Her finner man alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Det er svært godt kollektivtilbud i området, og flere busslinjer stopper rett utenfor hovedinngangen.

Ca 10 minutters gange til Nationaltheatret med Tog, T-bane og trikk.

___________________________________________________________________________________________________

Det gamle verftsområdet til Akers Mekaniske Verksted ble på slutten av 80-tallet transformert til Aker Brygge, det som da var Oslos desidert råeste kontorområde. Hit flyttet bedrifter innenfor finans, juss og rådgivning, og leieprisene var de høyeste i byen. Et yrende uteliv bidro samtidig til at Aker Brygge ble en av Oslos best besøkte plasser, med over 12 millioner besøkende i året.

De seneste årene er Aker Brygge blitt litt utdatert, både når det gjelder byggenes kvalitet og status blant leietakere. Norwegian Property, som eier flesteparten av kontorbyggene på Aker Brygge, har derfor satt i gang et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Det skal investeres 1,5 milliarder kroner og alle kontorbyggene skal gjennom en totalrenovering. Sjøkanten skal åpnes opp, og butikkene vil bli utviklet på gateplan. De ”nye” lokalene på Brygga vil bli energieffektive og får en arealeffektivitet som vil bidra til at leietakere får lavere leiekostnader per ansatt.

Tjuvholmen

De seneste to-tre årene har Tjuvholmen seilt opp som det aller ypperste når det gjelder nye kontorlokaler. Totalt er det bygd 150 000 kvadratmeter på Tjuvholmen, hvorav over halvparten er boliger. Totalt vil det være 900 leiligheter på Tjuvholmen.

En rekke kontorbygg er satt opp og inneholder leietakere i høystatusbransjer som finans, juss og rådgivning. Det er blitt investert 8 milliarder kroner på Tjuvholmen. og 1500 ansatte får det som sin arbeidsplass når alt er ferdig utbygd.

I tillegg til et rikt uteliv, med restauranter, utesteder og kunstgallerier, har Tjuvholmen et bredt kulturtilbud. I 2012 åpner Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst på Tjuvholmen. Det flotte bygget er tegnet av den italienske arkitekten Renzo Piano og vil også huse advokatfirmaet BA-HR.

Beliggenheten til Aker Brygge og Tjuvholmen er svært sentral, med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner Flytoget, lokaltog, intercitytog, trikk, buss og t-bane.

Aker Brygge og Tjuvholmen er det mest konjunkturfølsomme av kontorsegmentene i Oslo. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Leieprisene ligger et godt stykke over de andre kontorområdene i Oslo. Leietakerne som søker seg til Aker Brygge og Tjuvholmen er typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.