Oslo vest

Til leie – Nydalen - Gullhaug Torg 1 - Flott kontorlokale

16
16
17
17
18
18
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Beliggende i byggets 4. etasje ligger kontorlokalet på ca. 473 kvm. Lokalet fremstår lyst med gode vindusflater ut mot parkering og Gullhaug Torg.

Lokalet inneholder cellekontorer, møterom, mulighet for noe åpnet landskap/teamrom, toaletter og et lite minikjøkken.

I bygget er det et lite treningsrom som disponeres fritt av byggets brukere, med tilhørende dame- og herregarderobe. Bygget har også en felles kantine og sykkelparkering.

Det er anledning for å leie et romslig møterom i byggets første etasje.

Adkomst

Det er et svært godt tilbud av offentlig kommunikasjon i Nydalen. Få meter unna Gullhaug Torg 1 stopper både buss og t-bane som på kort tid tar deg videre til blant annet Oslo sentrum. Trikken stopper ved Storo, og Nydalen togstasjon ligger en kort spasertur unna.

T-bane
- 9 min til Majorstuen
- 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
- 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18.

Det er mulig å leie parkeringsplasser på eiendommen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 77
Bruksnr: 335

Nydalen er blitt skapt gjennom tre industrielle revolusjoner gjennom 200 år. På midten av 1800-tallet eksploderte den første industrielle revolusjonen, med spinnerier og tekstilfabrikker. Så kom den andre industrielle revolusjonen på 1930-tallet, med virksomheter som sprang ut av kjemisk vitenskap og elektrisk kraft i kompaniskap. For 20 år siden ble den tredje revolusjonen til da byggingen av en helt ny kontorbydel begynte.

Arealkrevende industri og lagervirksomheter ble lagt ned og revet. Inn kom nye og moderne kontorbygg, som huset teknologibedrifter, mediehus og selskaper i kreative bransjer. Handelshøyskolen BI fant veien til Nydalen, og det er de siste årene blitt utviklet store leilighetskomplekser i den nye bydelen, som huser rundt 20 000 studenter og arbeidsplasser.

Beliggenhet og offentlig kommunikasjon

Nydalen ligger i Nordre Aker bydel og grenser til Grefsen, Tåsen, Bjølsen, Sandaker og Storo. Den offentlige kommunikasjonen er blitt kraftig rustet opp de seneste årene, med byggingen av T-banestasjonen Nydalen stasjon. Det går også en rekke bussruter til og fra Nydalen, samtidig som det er enkel adkomst via Ring 3 med bil. For bedrifter som er avhengig av enkel tilgang til Oslo Lufthavn Gardermoen, stanser Flybussekspressen på holdeplassen Nydalen, bare ti minutters gange fra Nydalen.

Utvikling

Nydalen er preget av noen få store gårdeiere som arbeider sammen for å få en best mulig bydelsutvikling. Siden det ikke er mange og fragmenterte gårdeiere med ulike interesser, kan gårdeierne i Nydalen ta store grep som løfter området til en attraktiv kontorbydel. Blant annet er det gjort mange grønne investeringer i Nydalen de seneste årene. Akerselva er blitt forbedret og gjort mer tilgjengelig for allmennheten. Det er investert i energisentral, som gir lavere energibruk i byggene, og det jobbes med å legge til rette for et større og bredere kulturtilbud i bydelen.