Romerike

Til leie – Nybygg i Lillestrøm med forretningslokaler til leie

Prospektet er ikke aktivt
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Vi bygger boligbygget Engebrets Promenade som ligger sentralt i Lillestrøm sentrum, kun 7 minutters gange fra Lillestrøm togstasjon og bussterminal. Lillestrøm kino og Lillestrøm Torv ligger i umiddelbar nærhet. Det er også et stort tilbud av kafeer og restauranter i området.

Standard

Forventet ferdigstillelse 4. kvartal 2017.
Forretningene vil har store vindusflater og god eksponering mot gatene. Mulighet for flere innganger.

Areal (se plantegning):
Hus A (mot Gjerdrumsgata) 212 kvm
Hus B (mot Storgata) 401 kvm

Innhold

Olav Thon Gruppen bygger Engebrets Promenade, et moderne boligbygg med 170 selveierleiligheter.

Det vil i 1. etasje være forretningslokaler som leies ut til to aktører. Arealene passer både for servering og handel.

Lokalene vil være på hhv. 212 og 401 m2.
Mulighet for kundeparkering.

Beregnet innflytting er Q4 2017.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.