Telemark

Til leie – NOTODDEN - Lokaler med 5 meter takhøyde -lager/kontor/kombi

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition Garasje/P-plass Kantine Kjøreport

Beskrivelse

Bygget er opprinnelig fra 1906 og var Norsk Hydro sitt første produksjonslokalet. Bygget er delt inn i to haller. Dette lokalet er en del av "Masoletthallen", den minste av hallene. Omtrent halvparten av hallen er i dag leid ut, den innerste delen er ledig og er på ca. 386 kvm. Kjøreport inn til i lokalet. Takhøyden er på ca. 5 meter. Lokalet er tidligere brukt som arkivlager, men egner seg til både lager/produksjon med mer. Det er også kontorer og møterom i lokalet. Kontakt oss gjerne for nærmere informasjon og befaring.

Notodden kommune ligger sentralt i Telemark fylke. Det er kun en halv times kjøring til Kongsberg og innen en times kjøring med bil finner man flere større byer som Drammen, Porsgrunn og Skien. Til Oslo bruker man ca 1 ½ time. Direkte adkomst til Europavei 134 til Haugesund. Timesekspress til Oslo og Haugesund.

Adkomst

Enkel adkomst fra E 134

Beliggenhet

God beliggenhet sentralt i Hydroparken. Parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. Stasjonen Kafe holder til i Hydroparken ogs erverer deilige lunchretter. Kort vei til Notodden sentrum, togstasjon og bussholdeplass.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 807