Oslo vest

Til leie – MODERNE TOPPETASJE LILLEAKERVEIEN 31- 417 KVM

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis

Beskrivelse

Lilleakerveien 31 er sentralt beliggende rett ovenfor CC Vest, med buss og trikk i umiddelbar nærhet, og 10 minutter å gå til Lysaker stasjon og flytoget.

Lilleaker Torg og nærområdet tilbyr et utvalg av hyggelig butikker, apotek og kafeliv . I front av bygget er det rikelig med korttidsparkering for eiendommens besøkende.

Lokalet blir ledig for ny leietaker 1.1.2017.

Adkomst

Adkomst fra E 18 skjer via Lilleakerveien hvis man kommer fra sentrum og via Granfosstunnelen hvis man kommer sydfra. Fra Smestad (Ringveien) tar man av i Granfosstunnelen og deretter opp Lilleakerveien.

Beliggenhet

Bygget ligger sentralt til i Lilleakerveien ved Lilleaker Torg.

Standard

Meget god kontorstandard med ventilasjon og kjølt tilluft.

Kvalitetsmessig gode materialvalg preger innredningen av etasjen, som forøvrig har gjennomgående belysning og fantastisk utsikt til omkringliggende områder.

Parkering

Parkeringsplass utenfor bygget eller i garasjeanlegg under bygget. Gjesteparkering foran bygget.

Innhold

Lokalene er inndelt med cellekontorer av forskjellige størrelser, møterom, kjøkkenløsning, teksnisk rom etc.

Dame og herre toalett i tilknytning til seksjonen.

Vi har også et midre areal på ca. 120 kvm beliggende mot øst i 1. etasje. Arealet er inndelt med kontorer og møterom etc.

Ullern bydel grenser til Lysakerelven og Bærum i vest, Frogner i øst og sør og Vestre Aker i nord. Bydelen har velstående innbyggere med høy utdannelse, høye boligpriser og en god del villabebyggelse.

Når det gjelder næringsareal, er de største kontorbyggene i Ullern bydel konsentrert rundt Lilleaker og Vækerø, ved grensen til Lysaker. På Lilleaker finner vi også kjøpesenteret CC Vest, som er det desidert største kjøpesenteret vest i Oslo.

Det er også noe næringsvirksomhet i området rundt Skøyen, hovedsakelig langs Hoffsveien oppover til Smestad.

Ved Radiumhospitalet er det et betydelig forskningsmiljø, og en del mindre forskningsvirksomheter. Selvaag bygger et nytt næringsbygg på 18 000 kvadratmeter i Silurveien ved siden av Radiumhospitalet. På den andre siden av Radiumhospitalet, på tomten til Ullern videregående skole, kommer Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark med et stort forsknings- og skolebygg på nærmere 40 000 kvadratmeter over bakken. Innovasjonsparken står klar i 2013.