Buskerud

Til leie – MODERNE KONTORLOKALER MED HØY STANDARD, LAGER OG UTEAREAL PÅ 2 MÅL OG PARKERING PÅ DRAMMEN HAVN

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Beliggenhet

Beliggende på Drammen Havn har lokalet en unik beliggenhet med flott fjordutsikt som gir godt dagslys uten at det blir til sjenanse. Det er kort vei til Drammen sentrum, en flott spasertur langs elven til og fra jobb er vel ikke å forakte. Det er også rikelig med parkeringsplasser på området, samt gode muligheter for sykkelparkering.

Standard

Modernisert: 2011/2012.

Bruttoareal: fra 200 til 1800 kvm.

Muligheter for p-plasser på eiendommen.

Elektrisk fyring.

Innhold

Innbydende lokaler med adresse på havna i Drammen, dette er ett av Norges mest effektive knutepunkt for godshåndtering. Området inneholder ulike typer kontorvirksomheter og har en enkel adkomst til og fra E18.

Vi kan tilby ca. 2 mål flat tomt til ute lagring, med spennende og moderne kontorlokaler.

Lokalet ble rehabilitert i 2011/2012 og fremstår som delikat og innbydende; hvor farger og materialer på vegg og gulv er nøytrale grå-toner som gjør det enkelt for leietager å sette sitt preg på sine nye lokaler. Vegger er malt lys grå og karmer er i en mørkere grå tone. Gulv er av grå-farget laminat som myk-gjør trinnlydene i lokalet.

Lokalet er i 2. etasje med felles kantine og takterrasse til disposisjon. Garderobe for de sporty er også tilgjengelig i samme etasje. Felles resepsjon i 1. etasje.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 111
Bruksnr: 246