Hordaland

Til leie – Moderne kontorlokaler i Bergen Sentrum, på Bryggesiden

bergen sentrum
bergen sentrum
Kontor Bergen
Kontor Bergen
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Spennende lokaler, moderne og sjarmerende, hvor teglsteinen er beholdt flere steder. Et lokale som har en glimrende beliggenhet, og mange muligheter – i hjertet av Bergen Sentrum.

2. etg: 1 606 kvm (kan deles)

3. etg: 890 kvm

4. etg: 1 798 kvm (kan deles)Historie
Gården ble bygget i perioden 1913 til 1965. Den gangen var det Ditlef Martens bakeri i Rosenkrantzgaten, som var en sentral del av bybildet.

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet, like ved Kjøttbasaren, Fisketorget og Bryggen i Bergen. Alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. I tillegg er det flere gode restauranter i området, enkelt i forhold til kundemiddager.

Adkomst
God tilgjengelighet både med bil og off. kommunikasjon. Det er bare 50 meter til Rosenkrantz parkeringshus. Det er mulighet for å leie av 1-5 parkeringsplasser i bakgården. Fem minutters gange til Torgallmenningen.

Standard/tekniske opplysninger
God standard på både ventilasjonsanlegg og sentralvarme.

Lokalene/innhold
Kontorlokalene har mange muligheter, og mye vinduer både ut mot gaten og inn mot bakgården. Bygget har felles kantine og ny moderne garderobe, dusj, for de som går eller sykler. De ledige arealene kan eventuelt deles til 2 leietakere, da lokalet har 2 inngangsparti. Det er 2 heiser i bygget, en på hver side av lokalet.

Nærområdet
Vetrlidsallmenningen er en allmenning og et område som deles mellom strøkene Vågsbunnen, Bryggen og Fjellet. De høyereliggende delene av området ligger opp mot Fløien og inngår i strøket Fjellet. Særlig her finner vi en stor del av områdets smau og gamle trehusbebyggelse. Området inkluderer det strekket av Bryggen som går fra Kjøttbasaren til der trehusene begynner. Fløibanen (åpnet 1918) har sin nedre stasjon øverst på selve allmenningen. I området finner vi også Christi Krybbe skole (fra 1739 – Nordens eldste skole i fortsatt drift), flere hotell og noen av byens beste spisesteder.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 167
Bruksnr: 1582