Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Meget gunstige kontor- og lagerarealer Eikenga 11 - Haslevangen Næringspark

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beskrivelse

Haslevangen Næringspark er beliggende på Hasle kun 350 meter i luftlinje sør for Økern-senteret. Eiendommen grenser til Ring 3 og har således en meget god profilering mot hovedveinettet. Økern og området rundt er i rivende utvikling med fokus på service, hotell, kultur, boliger, barnehage, badeland, resturanter, handel, kontor, helsetilbud og rekreasjon.

Eiendommene har god parkeringsdekning og det er også tilgang på lager-/bodareal i størrelsesorden 10-160 kvm BTA. Tiltalende ny felles kantine. I Haslevangen 45 finner man i dag leietakere som Sodexo, NAF, Thales, Rørentreprenørenes Felleskontor og Ivar Lærum, i tillegg til flere andre mindre leietakere.

Beliggenhet

Avstander fra eiendommen og til:

Økern T-banestasjon: ca. 10 minutters gange

Hasle T-banestasjon: under. 10 minutters gange

Oslo Sentralbanestasjon: 9 km

Oslo Lufthavn Gardermoen: 44 km

Standard

Haslevangen 45 (oppgang A, B, og C) består av en lavere og en høyere bygningskropp på hhv. 2 og 3 etasjer med kjellerarealer som benyttes til lager. Bygget er solid bygget i plasstøpt betong med tekniske anlegg over tak og i kjeller. Fasadene fremstår som normalt godt vedlikeholdt og er delvis ombygget og skiftet ut i perioden 2008-2013. Bygget har i hovedsak 2-lags isolerglass fra 2008/-10/-11/-13.

Innhold

Eikenga 11:

Ledige lokaler 1. etg - Lager 670 - 1.810 kvm

Standard lokaler

Åpent lagerareal med ca. 3,5 meter takhøyde og portadkomst gjennomgående god standard. Lokalene har en fleksibel planløsning og kan derfor deles inn i mindre arealer.

Parkering

Opptil 40 merkede parkeringsplasser kan leies etter behov.Ledige lokaler 2. etg - kontor 250 - 1.739 kvm

Standard lokaler

Kontorlokaler av høy standard med felles kantine. Bygget tilbyr bredbåndstilknytning fra flere leverandører. Egen vaktmester er tilknyttet eiendommen.

Parkering

Opptil 40 merkede parkeringsplasser kan leies etter behov.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 122

Bruksnr: 160

Det har tradisjonelt ikke vært de store kontorlokalene i bydelen Grünerløkka, og gårdeiere i gamle og slitne bygg har ofte slitt med å fylle opp lokalene når store leietakere flytter ut. Dette har ført til at det har vært en del ombygginger av gamle næringsbygg til bolig. Grünerløkka strekker seg fra Maridalsveien/Uelands gate til Løren, og avgrenses av Tøyen og Munchmuseet på den ene siden og grensen til Torshov på den andre siden.

Men det pågår en del utbygginger i bydelen som vil gi store næringsarealer.

Vulkan

På Vulkan ved Akerselva har Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen Eiendom utviklet det de kaller ”den lille byen i byen”. Der finner vi Dansens Hus, en ny mathall, hotell, utdanning og andre kulturaktiviteter. I tillegg er det utviklet flere kontorbygg, hvor det mest kjente er kanskje Bellona-bygget, som er et spektakulært bygg med energiklasse A.

Vulkan ligger rett ved siden av Arkitekthøgskolen. Flere av leietakerne på Vulkan er kreative virksomheter, og utbyggerne har ambisjoner om at det skal bli et levende område og en trasé mellom Oslo indre by og Grünerløkka.

Totalt vil det bli utviklet 60 000 kvadratmeter på Vulkan.

Hasle

På den gamle tomten til Arcus på Hasle er planene store. Höegh Eiendom og Bunde Eiendom tok over tomten for få år siden og skal utvikle næringslokaler for milliardbeløp. Prosjektet har fått navnet Haslelinje, og det er meningen at området skal bebygges med ca 180 000 kvadratmeter, hvorav 140 000 er næringsvirksomhet som kontorbygg, kulturattraksjoner, matbutikker, kafeer, restauranter og bilbutikker.

Planen er å bygge ut i tre faser, der boligdelen på 35 000 kvadratmeter kommer til slutt. Først er det meningen at det skal utvikles 105 000 kvadratmeter ut mot Økernveien. Haslelinje forsøkte å få på plass EDB Ergogroups nye hovedkontor, men tapte mot EDS hovedeier Telenors lokaler på Fornebu. Nå jobbes det med å få på plass en ny stor leietaker på Haslelinje, men utbyggerne mener det også er mulig å bygge ut suksessivt fra 6000-7000 kvadratmeter.