Follo

Til leie – Mastemyr - Kontor/kombinasjonslokaler til leie. BTA 90 kvm. - 2.300 kvm. Kantine, felles resepsjon, fri parkering m.m.

Prospektet er ikke aktivt
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Kantine
Moderne
Utvidelsesmuligheter
Vaktmester-/vektertjeneste

Bebyggelse

Lienga 2 er en flott kontor/kombinasjonseiendom med felles kantine og felles mottakelse/resepsjon. Bygget har en rekke større leietakere som for eksempel Ford Motor Norge AS, Volvo Penta Norge og Mazda Motor Norge AS. Eiendommen består av kontor, lager og verkstedlokaler. Bygget har representative fellesarealer, kantine, felles resepsjon/mottakelse, personheis, ventilasjon med kjøling og god oppfølging av byggets forvalter. Det er gode muligheter for utvidelse/vekst i eiendommen.

Beliggenhet

Mastemyr ligger på grensen mellom Oslo og Oppegård, kun 11 minutter med bil fra Oslo sentrum og 3 minutter fra Kolbotn sentrum. Eiendommen har enkel adkomst til E18 og ligger i rolige omgivelser. Området består hovedsakelig av kontor og kombinasjonsbygg.

I umiddelbar nærhet er det Quality Hotel, treningssenter, matbutikk og diverse helsetjenester.

Anslått kjøretid fra Oslo S er 11 minutter. Bussholdeplass i krysset Trollåsveien/Lienga. Ca. 15-20 minutters gange til Kolbotn sentrum, som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon (Buss/tog).

Adkomst

Ta av E-18 mot Mastemyr/Kolbotn, deretter inn Trollåsveien (første vei til høyre). Lienga er første vei til høyre og bygget ligger umiddelbart på høyre side.

Parkering

Eiendommen har god parkeringsdekning og fri parkering for leietakere og besøkende.

Standard

Eiendommen er velholdt, og i god teknisk stand. Den er utstyrt med personheis, samt ventilasjon med kjøling. Eiendommen har representative fellesarealer. De ledige lokalene kan oppgraderes og tilpasses etter nærmere avtale med ny leietaker. De vedlagte bildene viser eksempler på andre utleide lokaler i bygget som er oppusset, samt enkelte av de ledige lokalene.

Inneholder

Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:

Det er ledige kontorlokaler i 2. etg. (samme plan som resepsjonen) og 3. etg. Kontorlokalene har god takhøyde og store vindusflater. Etasjene kan deles opp i mindre lokaler fra BTA ca. 90 kvm. Se vedlagte planskisser med eksempler på oppdeling.
Etasjene har få innvendige bærende vegger slik at romløsning og standard kan tilpasses ny leietaker.

2. etg. BTA ca. 530 kvm.

Eksempler på oppdelte lokaler:
BTA ca. 90 kvm. (Ca. 8 arbeidsplasser)
BTA ca. 180 kvm. (12-20 arbeidsplasser)
BTA ca. 260 kvm. (16-22 arbeidsplasser)

3. etg. BTA 2.309 kvm.:

Eksempler på oppdelte lokaler:
BTA ca. 460 kvm. (Ca. 30 arbeidsplasser)
BTA ca. 900 kvm. (Ca. 50 arbeidsplasser)
BTA ca. 1410 kvm. (Ca. 70 arbeidsplasser)
BTA ca. 2.309 kvm. (Ca. 130 arbeidsplasser)

Det kan i tillegg tilbys diverse mindre lagerlokaler i bygget.

Ta gjerne kontakt hvis dere har behov for arealer utover dette eller ønsker en annen oppdeling av lokalene.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 217

Gårdsnr: 0

Bruksnr: 0

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.