Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Majorstuen - Lokale på gateplan til leie. BTA ca. 90 kvm. Til leie (ev. salg).

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Sentralt

Arealspesifikasjon

1. etasje
90 kvm
Butikk/forretningslokale

Bebyggelse

Eldre velholdt bygård som består av næringslokaler på gateplan og leiligheter i de øvrige etasjene. Eiendommen ligger på hjørnet av Viges gate og Schønings gate.

Beliggenhet

Vibes gate 20A har en attraktiv beliggenhet på Majorstuen. Vibes gate er en sidegate til handlegaten Bogstadveien. Området er godt trafikkert av gående og kjørende og består i all hovedsak av bolig/forretningsgårder med næringsvirksomhet på gateplan. Bogstadveien er Norges største og lengste handlegate med over 300 butikker og serveringssteder. Det er kort vei til trikk og buss-stopp i Bogstadveien.

Adkomst

Lokalet har direkte adkomst fra gaten.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Kommunale p-plasser rett utenfor lokalet.

Standard

Flott lokale på gateplan med god takhøyde og store vinduer mot gaten. Lokalet har malte tregulv, samt malte vegger og himling.
Stor, dobbel inngangsdør med glassfelter.

Inneholder

Forretningslokale med direkte adkomst fra gaten og god eksponering.
Lokalet er ca. BTA 90 kvm.
Inneholder stort åpent butikklokale med to store vinduer mot gaten. I tillegg er det et stort rom som har vinduer mot bakgård, samt diverse bakrom.

Lokalet har egen bod og toalett i kjelleren (mulighet for direkte trapp).

Det er bredt fortau utenfor lokalet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 0

Bruksnr: 0

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.