Oslo vest

Til leie – Majorstua - Attraktive kontorlokaler - 90 kvm - Kantine - Møterom - Resepsjon

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Eiendommen og kontorene har en sentral beliggenhet på Majorstua i et veletablert område. Attraktiv beliggenhet rett ved Frognerparken og Colosseum Park.

Kort gangavstand til Majorstuakrysset, T- bane, buss og trikk. Enkel adkomst med bil. Bygningen ligger utenfor bomringen.

Moderne bygg over 5 etasjer, bestående av kontorer, møteromfasiliteter, kantine med uteatrium, treningsrom. Det er betjent resepsjon for leietakere.

Areal:
Ca. BTA 90 kvm inkl. fellesareal. 48 Kvm for eksklusiv bruk

Inneholder:
Kontorlene ligger i 1. etasje- vestvendt, består av 3 lyse cellekontorer samt 1 dobbelkontor, som i dag benyttes til møterom. Kontorene inngår i et kontorfellesskap med felles gang, kopi rom og tekjøkken. Kontorene leies ut umøblert.

Fasiliteter:
Lokalene har ventilasjon med kjøling og utvendig solskjerming. Det er felles wc med andre leietakere. Mulighet for booke møte og kursrom fra 8 personer til 40 personer i samme plan. Det betales pr dag.
Det er etablert kantine og trimrom i eiendommen.

Bydel Vestre Aker grenser til Nordmarka, Bærum og bydelene Ullern, Frogner og Nordre Aker. Bydelen inneholder boligområder som Vinderen, Slemdal, Holmenkollen, Borgen og Røa, og kjennetegnes, i liket med Nordre Aker, av innbyggere med et høyt utdannings- og inntektsnivå.

Det er imidlertid ikke veldig mange næringslokaler å velge mellom i Vestre Aker for bedrifter som skal leie kontorlokaler. På Røa er det en del mindre kontorbygg som huser små og mellomstore leietakere. Ellers har det gamle Forsvarets Overkommando-bygget (Husebyparken) blitt et viktig bydelssenter, med en rekke servicefunksjoner og bydelsadministrasjonen. Det arbeides med en mulig utbygging av et nytt kontorbygg på tomten, da eierne av Husebyparken mener det er økende etterspørsel etter kontorareal i randsonen til Oslo Vest.