Hordaland

Til leie – Lyse og trivelige butikklokaler i Øvregaten 4A

14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
  • BESKRIVELSE

Beskrivelse

Lyse og trivelige butikklokaler ca. 80 kvm på gateplan og 65 kvm lager i kjeller.
Ledig høsten 2017.

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet, like ved Kjøttbasaren, Fisketorget, Fløibanen og Bryggen i Bergen. Alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. I tillegg er det flere gode restauranter i området.

Adkomst
God tilgjengelighet både med bil og off. kommunikasjon. Det er bare 100 meter til Rosenkrantz parkeringshus. Fem minutters gange til Torgalmenningen.

Standard/tekniske opplysninger
God standard på ventilasjonsanlegg. Egen oppvarming med ovner

Lokalene/innhold
Kontorlokalene har lyse og har store vindusflater. Det er kjøkkenløsning innerst i lokalet.

Nærområdet
Vetrlidsallmenningen er en allmenning og et område som deles mellom strøkene Vågsbunnen, Bryggen og Fjellet. De høyereliggende delene av området ligger opp mot Fløien og inngår i strøket Fjellet. Særlig her finner vi en stor del av områdets smau og gamle trehusbebyggelse. Området inkluderer det strekket av Bryggen som går fra Kjøttbasaren til der trehusene begynner. Fløibanen (åpnet 1918) har sin nedre stasjon øverst på selve allmenningen. I området finner vi også Christi Krybbe skole (fra 1739 – Nordens eldste skole i fortsatt drift), flere hotell og noen av byens beste spisesteder.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.