Oslo nord

Til leie – Lyse og fine lokaler på Økern - Kabelgaten 2

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

For Oxer Eiendom har vi fine lokaler til leie i Kabelgaten 2.

Flott og meget profilert eiendom med sentral beliggenhet på Økern Næringspark, til leie. Eiendommen består av effektive og lyse kontorlokaler, med bred parkeringsdekning. Fellesarealene i bygget fremstår lyse og moderne.

Kontorlokalene er i 2. etasje og er på 672 kvm BTA. Lokalene kan leies enten "as is" eller kan tilpasses ny brukers ønsker og behov.

Bygget er på samlet 16.154 kvm BTA.

Adkomst

Eiendommen ligger sentralt på Økern Næringspark, med enkel adkomst både fra nordgående og sørgående retning.

Kabelgaten 2 ligger meget sentralt på Økern. Kommer man med bil er det enkelt å komme av og på fra hovedårene til eiendommen. Alt av offentlig kommmunikasjon ligger kun få minutters gange unna eiendommen. Av offentlig kommunikasjonsmidler finner man: Økern t-banestasjon (linje 5), buss /ekspressbusser / flybuss med hyppige avganger til hele Oslo og omegn. T-banen til sentrum tar kun drøye 10 minutter. Taxi holdeplass er også like ved. Videre er det etablert gang- og sykkelstier til store deler av Oslo.

Økern er i dag en bydel i stor utvikling og opprustning. Riksvei 150 (Ring 3) går gjennom området. Strekningen av Ring 3 mellom Ulven og Sinsenkrysset er lagt i tunnel.

En utbygging på omtrent 163.000 kvadratmeter planlegges i Økern bydel. Anslagsvis er en tredjedel tenkt å inngå i et nytt kjøpesenter fra Steen & Strøm, mens resten fordeles på badeland, kino, bolig og servering. Steen & Strøm uttaler at de håper på oppstart av prosjektet i overgangen 2017/2018, og at senteret planlegges åpnet allerede før jul i år 2020.

Standard

Kontorlokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon, bredbåndstilknytning og heis.

Det er egen kantine i bygget drevet av ISS.

Det er universell utforming.

Fjernvarme og isvannskjøling.

Cat 7 (kobber) - fiber v/ Telenor.

Sykkelparkering i garasjeanlegg.

Utvendig parkering.

Innhold

Kontorlokalet er lyst og effektivt - med store vinduer og usedvanlig god takhøyde - og ligger i 2. etasje. Arealet er på ca 672 kvm BTA. Lokalet består i dag for det meste av åpent landskap, men med noen cellekontorer og to større møterom/kursrom. Annen planløsning vil enkelt kunne tilpasses leietakers ønsker og behov. Det er egne toaletter inne i lokalet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 2

Bjerke bydel er Oslos nest minste bydel målt etter folketall og har et areal på 7,7 kvadratkilometer. Bydelen, som inneholder de to næringsområdene Økern og Brobekk, har tradisjonelt huset plasskrevende lager- og industrivirksomheter. Men de seneste årene har trenden vært at lager og industri flyttes ut av bydelen for å gjøre plass for kontorbygg og boliger. Det har vært snakk om at den nedre delen av Groruddalen, fra Økern og opp gjennom Brobekk, kan bli ”nye Nydalen”, et nytt og attraktivt kontorområde for virksomheter i både privat og offentlig sektor.

Økern

Det gigantiske veiprosjektet Ring 3 Ulven-Sinsen er blitt selve veiskillet for det som kommer til å definere Økern som et kontorområde i fremtiden. Utbyggingen til nærmere 4 milliarder kroner vil legge store veiområder i tunnell, noe som har gjort det mulig for eiendomsutviklerne å legge omfattende utviklingsplaner for næringsbygg på Økern.

Planene for nye kontor- og handelsbygg på Økern er på et tosifret milliardbeløp, og i løpet av få år vil leietakere kunne velge mellom topp moderne kontorfasiliteter til en ikke altfor høy leiekostnad.

Økern har stor tilgjengelighet, hvor det er lett å komme frem med bil. Det går også buss, flytogbuss og t-bane i området.

Brobekk

Brobekk og vestsiden av nedre Groruddalen preges av store endringer. Utbyggingen av Økern og Ring 3 har økt interessen for den nedre delen av Groruddalen og vil prege Brobekk-området fremover.

Brobekk-området består hovedsakelig av boligbebyggelse med eneboliger, rekkehus og mindre boligblokker. Området rundt Brobekk kjennetegnes først og fremst av en rekke store kombinasjons- og lagerbygg, særlig i Alf Bjerckes vei, en vei som går parallelt på østsiden av sterkt trafikkerte Østre Aker vei, rett inntil jernbanen.

Kollektivdekningen i området er ikke veldig god, men det er T-banestasjoner i nærheten, som Brobekk og Linderud med hyppige avganger, og området kan fra Oslo sentrum også nås med bussene 301 og 321. Om noen år kan det bli en tverrgående T-baneforbindelse i Groruddalen. Men mye av atkomsten er bilbasert, og det er god utendørs parkeringsdekning hos de store byggene.

Leieprisene i denne delen av Oslo er tradisjonelt nokså moderate, og jo lengre oppover i Groruddalen, desto lavere nivåer.