Oslo vest

Til leie – Lyse kontorlokaler på Skøyen

24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
32
32
33
33
34
34
35
35
36
36
37
37
38
38
39
39
41
41
42
42
43
43
44
44
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis

Beskrivelse

Kontorbygg over 4 etasjer + u. etg., ca. 13.000m2. Nærsenter i første etasje på ca. 3000m2 med:

Dagligvare, COOP Mega med det beste innen ferskvare frukt/grønt/fisk/kjøttKoselig kafe, godt egnet til lunsjmøter/uformell representasjonMester GrønnNilleApotekFrisørDameklær/skjønnhetspleie


Innendørs parkeringsanlegg over 2 plan. Mulighet for lager/arkiv i u.etg. med enkel adkomst via rampe på baksiden av bygget.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Skøyen Stasjon (Drammensveien/Hoffsveien), kjør Hoffsveien, rett gjennom første rundkjøring, krysse trikkelinjen, videre 150m, ta av til høyre inn Engebretsvei. Bygget ligger da skrått høyre merket Møllhausen Torg.

Beliggenhet

Sentralt beliggende på Skøyen. 6 minutters gangavstand til flytog/nærtog på Skøyen stasjon samt alt av offentlig kommunikasjon (trikk linje 10 og linje 13 og buss). 6 minutters gangavtand til bank på Skøyen og 10 minutter til postkontor på Sjølyst.

Innhold

Ca. 320 m2 kontor i 2. etg.

Lokalene er lyse og fleksible. Lokalene er kontinuerlig oppgradert og holder en normal kontor standard. Fine lokaler med blanding av cellekontor og kontorlandskap og møterom samt resepsjonsområdet, toalett og kjøkken.

Lokalene kan tilpasses leietaker ved behov. Lokalene er godt egnet for en blanding av celle kontorer og kontor landskap med støtte funksjoner.

Ta kontakt med oss for uforpliktende visning og ytterliggere opplysninger.

Skøyen fikk jernbanestasjon så tidlig som i 1872, noe som ga grunnlaget for en betydelig industriutvikling. Store deler av området var preget av industri helt frem til 1970- og 80-tallet, da det søndre Skøyen-området ble transformert til et kontorområde. Samtidig ble det nordlige Skøyen utviklet til et boligområde. Skøyen er imidlertid et lite og begrenset område.

Skøyen har vokst frem som et attraktivt og etablert kontorområde de to seneste tiårene, med moderne bygg som huser forskjellige typer bedrifter. Mens prestisjeområdet CBD (Vika, Aker Brygge og Tjuvholmen) har de høyeste leieprisene og leietakere med høy betalingsvilje innenfor bransjene finans og juss, er leienivåene mer moderate på Skøyen. Bedriftene i området er ofte kunnskapsbedrifter innenfor bransjer som informasjonsteknologi, ingeniørtjenester, revisjon og konsulenttjenester.

Gjennom 90-tallet og det siste tiåret har eiendomsutviklere satt opp en rekke kontorbygg på Skøyen. Plasskrevende virksomheter som Norges Varemesse er blitt flyttet ut av området og erstattet med nye kontorbygg. De seneste årenes utbygging på Skøyen har bidratt til at mesteparten av næringstomtene allerede er blitt bygd ut. Utvalget av mulige nybygg er dermed begrenset. Torstein Tvenges eiendomsselskap Fram Eiendom har imidlertid vært en av de få som har utviklet nytt på Skøyen den seneste tiden, blant annet med et kontorbygg på 20 000 kvadratmeter rett ved siden av Skøyen stasjon. Ellers har Norwegian Property kjøpt Essos bensinstasjonstomt i Drammensveien 149. Der skal det utvikles et nytt kontorbygg på inntil 12 000 kvadratmeter.

Selv om det er få muligheter til å komme inn i nybygg på Skøyen, er mange av de annonserte lokalene moderne og relativt sett nye. I tillegg vil flere eiendommer bli rehabilitert og rustet opp til den nødvendige standarden.