Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Lyse kontorlokaler med gode romløsninger i Torggata

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Heis

Beskrivelse

Eiendommen Torggata 26 - 28 har fire etasjer, hvor det er butikk i 1. etasje og kontorer i resten av bygningen. Vi har ledig 2., 3. og 4. etasje for leie etter avtale.
Etasjene kan deles, og det er areal fra 300 kvm og opp til 3.195 kvm for alle etasjene samlet.

Etasjene har gode lysforhold med mange vinduer. Ulike romløsninger med både kontorlandskap og enkeltkontorer. Veggene er malt lyse og det er belegg på gulv. Tekniske fasiliteter som ventilasjon, kjøling og heis til alle etasjer.
Det er kantinefasiliteter i 2. etasje som tar opp til ca. 120 personer. Det er et pent inngangsparti fra Osterhaus gate, og stort og åpent atrie med heis og trappeløp hvor det også er hyggelige sosiale soner.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i sentrum. I nærmiljøet finner man "nye" Torggata med mange gode butikker og serveringssteder. Youngstorget ligger kun få minutters gange fra eiendommen. Her finnes et frodig folkeliv og godt utvalg av restauranter/kafeer. Sentrum Scene med ulike arrangementer og konferansemuligheter ligger også i gaten.

Kort vei til Oslo S, Jernbanetorget og Bussterminalen med alle kommunikasjonsmuligheter.

Innhold

2. etasje 697 kvm og 615 kvm - totalt 1312 kvm
3. etasje 516 kvm og 618 kvm - totalt 1134 kvm
4. etasje 300 kvm og 449 kvm - totalt 749 kvm

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.