Romerike

Til leie – Lyse kontorlokaler med gode parkeringsmuligheter - Kort vei til buss, Kløfta sentrum og E6

Innkjøring til eiendommen
Innkjøring til eiendommen
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Lager- og kontorbygg
Lager- og kontorbygg
Lager- og kontorbygg
Lager- og kontorbygg
Lager- og kontorbygg
Lager- og kontorbygg
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Toalett med dusj
Toalett med dusj
Kontor 2 etasje
Kontor 2 etasje
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Med sentral beliggenhet på Kløfta og kort vei til av-/påkjøring E6 har vi til utleie ca. ca. 188 kvm BTA kontorareal.

Kontorarealet er beliggende i byggets 2. etasje. Lokalet er inndelt med 2 store rom/åpent kontorlandskap, wc med dusj og bøttekott.
Det vil bli etablert tekjøkken etter avtale. Lysmalte lokaler, med linoleumsbelegg på gulv, samt mye vinduer som gir ekstra gode lys- og arbeidsforhold. Kontorlokalet kan inndeles og tilpasses leietaker etter nærmere avtale.

Romec konsernet er eier og bruker av eiendommen.

Eiendommen er inngjerdet, og det er egen innkjøring med låsbar port til kontorbygg.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet i veletablert næringsområde på Kløfta med kort vei til av-/påkjøring E6. Næringsparken på Kløfta har med sin nærhet til E6 og Oslo Lufthavn, hatt en god utvikling de seneste år hvor flere store aktører har etablert seg.

I Kløfta sentrum finner man Romerikssenteret, et hyggelig kjøpesenter, Kløfta togstasjon og diverse andre servicetilbud.

Avstander:
Kløfta togstasjon: ca. 1,4 km
Jessheim: Ca. 8 km
Oslo Lufthavn Gardermoen: ca. 16 km
Skedsmokorset: ca. 17 km
Strømmen: ca. 21 km
Lillestrøm: ca. 19 km
Oslo sentralstasjon: ca. 34 km

Tomten

Flat tomt opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer.

Hele tomten i Dyrskuevegen 32 er inngjerdet.

Adkomst

Enkel og god adkomst direkte fra Dyrskuevegen.

Off. Kommunikasjon

Kort vei til buss. Tog fra Kløfta stasjon.

Parkering

Eiendommen har godt med p-plasser.

Oppvarming

Elektrisk.


Ventilasjonsanlegg fra opprinnelig byggeår.

Visning

Etter avtale med megler. REF: 17029

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.