Oppland

Til leie – Lokaler i Mesna Senter

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
  • BESKRIVELSE

Til leie

Vi rehabiliterer 1. etasje på ca 400 kvm i 1. etasje i vernet bygg i Mesna Senter. Etasjen kan tilpasses en eller flere leietakere.

Parkering

Det er ca 100 p-plasser utendørs i Mesna Senter. Parkeringsanlegget driftes av Europark. I sentrum er det tilbud om parkering på gateplan og i p-hus.

Leietakertjenester

Vaktmestertjenester

Leietakere i Mesna Senter

SevenEleven, Blåmann restaurant og bar, Cathinkas stue (mote), Galleri Brodkorb (galleri), Planet Hollywood Hårstudio, Noa Noa (mote), Strada (mote, kaffebar), Skuterud og Reed (helse), Advokatene på Lilletorget, iBokholderiet (regnskap), Tornerose Blomsterverksted, Lé Decor(mote), Sybutikken Lillehammer, Kammerset Interiør/Designwood Norway, Intersport, Kiwi, Lillehammer kommune og Historisk Kjøretøymuseum.

Om området

Det 11 mål store området ligger meget sentralt i Lillehammer sentrum. Mesna Senter strekker seg langs Mesnaelva, fra Lilletorget og Storgata til Spinnerivegen, på motsatt side av Bryggerikvartalet, eid av Smedvig. Store deler av bebyggelsen i Mesna Senter er industribygg og trehus som opprinnelig var knyttet til industrivirksomhetene langs elva som ble etablert på begynnelsen av 1800-tallet. Rundt 1984 ble området omgjort til handels- og næringsområde, samt kjøretøymuseum. De siste årene har Smedvig tatt initiativ til opprusting av miljøet langs elveløpet gjennom opparbeidelse av park og belysning langs elveløpet.

Totalt utgjør eiendomsmasse i Mesna Senter ca. 7 000 m2 BTA. Det er kort avstand til jernbane, skysstasjon, bybuss og taxi.

Mesna Senter er en utviklingseiendom som Smedvig ønsker å utvikle i nær framtid.