Romerike

Til leie – Lillestrøm - forretningslokale

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

OBOS Forretningsbygg AS har under oppføring næringsarealer meget sentralt plassert på attrakti beliggeht på Lillestrøm. Portalen-Lillestrøm vil når det er ferdig bestå av et Scandic Hotell med over 200 rom, 144 leiligheter og et stort kontorbygg på hele 17000 kvm. I tillegg til dette vildet på bakkeplan bygges ca 2500 kvm nærings / forretningsarealer. Arealene vil ligge ca 50 meter i fra Lillestrøm jernbanestasjon. Det er god parkeringsdekning i området.

Vi søker etter større og mindre næringsdrivere som ønsker å etablere seg i området. Spesielt ønsker vi kontakt med noen som er ute ett et stort lokale (ca 2000 kvm) med god takhøyde. Dette kan være en handelsbedrift innen forskjellige bransjer. Vi ønsker derfor innspill fra seriøse forretningsdrivere med langsiktige planer. I tillegg ønsker vi kontakt med 3-4 mindre forreningsdrivere. Vi ser for oss apotek, blomster, frisør som mest aktuelt, men andre er også velkomne med ideer.Ta kontakt pr. e-post.

Du kan lese om kontorprosjektet på : www.portalen-lillestrøm.no

Overtagelse

2017

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.