Oslo vest

Til leie – Lilleaker - Unik toppetasje i fullservicebygg med sjøutsikt

1
1
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
2
2
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Eiendommen er oppført i 2002 og består av 2 bygg som er knyttet sammen av et fellesglass atrium. Bygget innehar moderne og god teknisk standard, noe som gir god trivsel og et godt innemiljø. Store deler av fasadene er dekket med glass noe som gis svært gode lysforhold i arbeidssonene.

7. etasje (toppetasjen) vil bli ledistilt og er nylig pusset opp.
Pt. er etasjen innredet med inntil 80 arbeidsplasser i åpent landskap samt godt med støttefunksjoner som stillerom, møterom og sosiale soner.

Byggene er sammenknyttet med et lyst glass atrium hvor eiendommens fellesresepsjon med adgangskontroll er etablert. Eiendommen er et fullservice-bygg med fellesfasiliteter som møterom, auditorium, cafè, 2 bedriftrestauranter, trimrom og dusj/garderobefasiliteteter.
Det er gjesteparkering i front av bygget samt garasjekjeller med direkte adkomst til lokalene.

Beliggenhet

Lilleakerveien 6 ligger i kort gangavstand til nye Lysaker stasjon, som er blitt et topp moderne og funksjonelt kommunikasjonsknutepunkt med fire togspor, egen bussterminal, drosjeholdeplass og p-plasser. Hvert år er det rundt 1,6 millioner av- og påstigninger. Daglig stopper mer enn tusen busser ved stasjonen, og gjør den til et regionalt knutepunkt for busstrafikk. Lysaker stasjon er landets tredje største stasjon målt i antall passasjer. Områdene rundt stasjonen har hatt en enorm vekst de siste årene, og trenden fortsetter.
Innenfor en radius av 800 meter fra Lysaker stasjon ligger det vel 5 000 bedrifter med mer enn 45 000 arbeidsplasser. Lysakerbyen er den desidert største konsentrasjonen av arbeidsplasser vest for Oslo.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 9

Bruksnr: 528

Ullern bydel grenser til Lysakerelven og Bærum i vest, Frogner i øst og sør og Vestre Aker i nord. Bydelen har velstående innbyggere med høy utdannelse, høye boligpriser og en god del villabebyggelse.

Når det gjelder næringsareal, er de største kontorbyggene i Ullern bydel konsentrert rundt Lilleaker og Vækerø, ved grensen til Lysaker. På Lilleaker finner vi også kjøpesenteret CC Vest, som er det desidert største kjøpesenteret vest i Oslo.

Det er også noe næringsvirksomhet i området rundt Skøyen, hovedsakelig langs Hoffsveien oppover til Smestad.

Ved Radiumhospitalet er det et betydelig forskningsmiljø, og en del mindre forskningsvirksomheter. Selvaag bygger et nytt næringsbygg på 18 000 kvadratmeter i Silurveien ved siden av Radiumhospitalet. På den andre siden av Radiumhospitalet, på tomten til Ullern videregående skole, kommer Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark med et stort forsknings- og skolebygg på nærmere 40 000 kvadratmeter over bakken. Innovasjonsparken står klar i 2013.