Oslo vest

Til leie – Lekre lokaler - åpent og lyst - sentralt på Majorstua! 683 kvm.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
plantegning 2
plantegning 2
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

I Sørkedalsveien 10 A har din bedrift nå mulighet til å flytte inn i lyse og meget trivelige lokaler. Arealet er på ca 683 kvm BTA og ligger i 6. etasje.

Her får man meget gode lysforhold og gjennomgående lys fra begge sider.

Lokalet fremstår med egen sjarm og stil, grunnet høy standard på interiør / fronter / dører / etc, samt layout. Det er god møteromsdekning og lokalet har i tillegg flere store rom som fungerer bra som møterom, bibliotek, samlingsrom / sosial sone.

Med Majorstua som et av Norges største knutepunkt, har man alt av offentlig kommunikasjon, nærhet til butikker / cafeer / servicetjenester - samt Frognerparken.

Velkommen til ditt nye kontor i Sørkedalsveien10 A!

Adkomst

T-bane - 1, 2, 3, 4 og 5. Det er 3 min utter reisetid til Nationaltheatret.

Trikk - 11, 12 og 19. Det tar 6 minutter til Nationaltheatret.

Buss - 20, 22, 25, 28, 45, 46, 111, 112, N20.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet på Majorstua med umiddelbar nærhet til trikk, buss og T- bane med avgang til sentrum hvert 3. minutt. Alle servicetilbud er lett tilgjengelig. Nærhet til av- og på kjøring til både ring 2 og ring 3. Et steinkast unna finner du Frognerparken som byr på sine grønne omgivelser.

Standard

Wahl Eiendom eier ca 19 000 kvm inklusiv innendørs parkeringsanlegg i Sørkedalsveien 10. Dette gir deg som leietaker god mulighet med tanke på fleksibilitet i ditt leieforhold - om ditt selskap evt får endrede arealbehov. Sammen med gårdeier har man da mulighet for å se på tilpasninger til leiebehovet. Det er kjøpesenter i bygget med bl a Vinmonopolet, MENY, apotek, blomsterbutikk, Jernia, mm.

Ventilasjon / oppvarming / kjøling: Eiendommen har balansert ventilasjonsanlegg med integrert kjøling. Oppvarming med radiatorer tilknyttet fjernvarme.

Energimerket: D

Det er mulig å leie parkeringsplasser i bygget, og det er også gode parkeringsfasiliteter for besøkende. Totalt er det ca 300 parkeringsplasser.

I tillegg til kontorleietakere i bygget har en rekke av byens helseinstitusjoner etablert seg til fordel for alle som trenger helsehjelp.

Innhold

Lokalet ligger i 6. etasje og har meget gode lysforhold. Samlet areal er ca 683 kvm BTA.

Det er høy standard i lokalet, der det er brukt delikate materialer med tre, glassdører og andre materialer som gir et godt inntrykk - både for ansatte og besøkende. Det er i dag hovedsakelig teamkontorer a 3-4 plasser, men dette kan lett tilpasses / åpnes opp for å lage ytterligere arbeidsplasser. Møterom er strategisk plassert i nærheten av inngangspartiet, noe som gir lett adkomst for besøkende.

Lokalet har hyggelige sosiale soner, derav eget kjøkken med fin spiseplass - her gjennomføres mange av de gode samtalene blant ansatte

Det er vareheis direkte inn i lokalet.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 38

Bruksnr: 2

Bydel Vestre Aker grenser til Nordmarka, Bærum og bydelene Ullern, Frogner og Nordre Aker. Bydelen inneholder boligområder som Vinderen, Slemdal, Holmenkollen, Borgen og Røa, og kjennetegnes, i liket med Nordre Aker, av innbyggere med et høyt utdannings- og inntektsnivå.

Det er imidlertid ikke veldig mange næringslokaler å velge mellom i Vestre Aker for bedrifter som skal leie kontorlokaler. På Røa er det en del mindre kontorbygg som huser små og mellomstore leietakere. Ellers har det gamle Forsvarets Overkommando-bygget (Husebyparken) blitt et viktig bydelssenter, med en rekke servicefunksjoner og bydelsadministrasjonen. Det arbeides med en mulig utbygging av et nytt kontorbygg på tomten, da eierne av Husebyparken mener det er økende etterspørsel etter kontorareal i randsonen til Oslo Vest.