Romerike

Til leie – Legekontor med operasjonsrom til leie - Romerike Helsebygg

Prospektet er ikke aktivt
Hovedbilde
Hovedbilde
Hovedinngang
Hovedinngang
Legekontor 1
Legekontor 1
Legekontor 2
Legekontor 2
Legekontor 3
Legekontor 3
Operasjonstue 1
Operasjonstue 1
Operasjonstue 2
Operasjonstue 2
Skyllerom
Skyllerom
Gang utenfor operasjonstuer
Gang utenfor operasjonstuer
Personalrom
Personalrom
Plantegning Legekontor
Plantegning Legekontor
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Detalj operasjonstue
Detalj operasjonstue
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Kontorarealer på 419 kvm BTA, og er tilpasset helserelatert virksomhet - legekontor med operasjonsrom. Lokalet ligger i byggets 4. etg. - inngang A2. Lokalet inneholder 4 stk. legekontorer/konsultasjonsrom av god størrelse (16-19 kvm), 2 stk operasjonsstuer, oppvåkningsrom/konsultasjonsrom, 2 stk skyllerom (ren/uren sone), ekspedisjon/resepsjon med venterom, personal/møterom med te-kjøkken, 2 stk garderober m/dusj, toaletter og datarom.

Arealene er tilpasset drift av kirurgisk dagklinikk.

Begge operasjonsstuer er tilkoblet eget ventilasjonsanlegg, med Camseal ventiler med HEPA filter beregnet for operasjonssaler / renrom. Det er også tilgang til oksygen og medisink luft i operasjonstuene og oppvåkningsrommet.

Kontorarealet fremstår som lyst, pent og moderne med gode muligheter til å flytte rett inn.

Standard

Lokalene leveres med høy og moderne standard. På gulv er det linoleum, parkett i enkelte rom, malte vegger. Toaletter og garderobearealer er innredet med keramiske fliser på gulv og vegg.

Lokalene ble innredet for legevirksomhet med dagkirurgi årsskiftet 2013/2014, og fremstår som nye.

Bebyggelse

Romerike Helsebygg er et bygg på ca 20.000 kvm med helseaktører av alle slag. Det er et tverrfaglig miljø med korte avstander og et godt samarbeid mellom leietakerne på bygget. Dette er et sted der det er enkelt for leger og andre helsearbeidere å treffe hverandre og utveksle erfaringer på tvers av spesialiteter.

Romerike Helsebygg er spesialtilpasset helsevirksomheter. Hele området, fra kontorer og fellesraealer til parkering og selve plasseringen av bygget er skreddersydd for behovene til helsebedrifter.

Som leietaker gis det tilgang til felles møterom på bygget.

Det er krav om at det kun skal drives helserelatert virksomhet i lokalene.

Beliggenhet

Romerike Helsebygg ligger sentralt plassert i Lillestrøm med meget kort avstand til offentlig kommunikasjon som tog og buss, samt flytog til/fra Oslo Lufthavn - Gardermoen.

Adkomst

Enkel adkomst med både bil og fra nærliggende offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme. Ventilasjon med kjøling på luft.

Parkering

Parkeringsmulighetene til Romerike Helsebygg er svært gode, både for de ansatte for for brukerne av bygget. Det er parkeringsmuligheter både utendørs og innendørs i byggets p-hus. Alle parkeringsplassene er i umiddelbar nærhet av bygget. Det er et stort antall HC-parkeringsplasser i tilknytning til bygget, både utendørs og innendørs.

Det kan inngås egen avtale med Q-Park AS om leie av p-plass - se www.q-park.no for mer informasjon om priser, osv.

Off. Komm.

Romerike Helsebygg ligger rett ved Lillestrøm bussterminal. Det er i tillegg kort gangavstand til Lillestrøm togstasjon hvor alle lokal- og fjerntog, samt flytoget til og fra Oslo Lufthavn stopper.

Fasiliteter

Moderne
Sentralt
Parkering
Ventilasjon
Vaktmester

Diverse

*heis * vaktmester * ventilasjon * moderne * sentralt * parkering

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 231
Gårdsnr: 8
Bruksnr: 234

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.