Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Lagerlokale til leie i sidegate til Torggata, Oslo sentrum

1
1
2
2
3
3
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

Eiendommen Osterhaus gate 9 består av fire etasjer, hvor det er lager i underetasje, butikk i 1. etasje og kontorer og leiligheter i resten av bygningen. Fasade er nymalt.

Vi har ledig lager i underetasjen på 96 kvm som består av et stort rom. Dette er et fint lagerrom med lite tekjøkken og servant.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i sentrum i sidegate til Torggata øst (kun 50 meter fra Torggata) som nå er totalrenovert, med gå- og sykkelvei. Mange spennende serveringssteder og butikker er tilkommet siste året, og flere er på vei!
I nærområdet finner man Youngstorget, Torggata Bad og Sentrum Scene.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.