Romerike

Til leie – Lager- og kontorlokaler - kun 3 minutter til Årnes sentrum - godt med p-plasser

Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Hovedinngang
Hovedinngang
Innkjøring til eiendommen
Innkjøring til eiendommen
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Kontor
Kontor
Kjøkken / spiserom
Kjøkken / spiserom
Vaskerom til kjøkken
Vaskerom til kjøkken
Plantegning 1 etasje - inntegnet med leietakere
Plantegning 1 etasje - inntegnet med leietakere
Plantegning 2 etasje
Plantegning 2 etasje
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Med beliggenhet kun 3 minutter fra Årnes sentrum har vi til utleie kombinasjonslokaler på ca. 1.900 kvm. Resten av eiendommen er utleid.


Bygget er oppført som et kombinasjonsbygg bestående av kontor, lager og produksjonslokaler med et totalareal på ca. 5 409 kvm.


Ledig areal fordeler seg som følger:
1. etasje, ca. 1.680 kvm:
Inndelt med to store lagerhaller, 3-4 mindre kontorer som også kan brukes til lager, samt resepsjonsområde ved inngangsparti.


2. etasje, ca. 242 kvm:
Inndelt med kjøkken, spiserom, kontorer, møterom og toaletter.


Det er etablert kjøkken og spiserom i kontorlokalene beliggende i 2. etasje.
Det er etablert toaletter både i kjeller og i kontorlokalene i 2. etasje.

Bebyggelsen

Eiendommen ligger kun 3 min unna Årnes sentrum, og er beliggende rett ved Årnes skole og Runni ungdomsskole. Runni Gaard, som er godt kjent i nærmiljøet, ligger også på andre siden av vegen. Alle offentlige og private tjenestetilbud i rimelig nærhet. Årnes er sammen med Vormsund kommunens viktigste handelssentrum. Årnes har også noe småindustri og servicevirksomhet.

Oppvarming

Sentralfyringsanlegg og el-kjeler.
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og kjøling.

Tomten

Tomten er tilnærmet flat, opparbeidet med asfalterte og gruslagte kjøre- og parkeringsarealer. Meget gode adkomstforhold.


Eiendommen har godt med p-plasser.
Avsatte p-plasser kan leies etter avtale.

Generell info

Lokalene er ledig for overtakelse.

Off. kommunikasjon

Kort vei til buss, tog fra Årnes sentrum.

Avstander:
Årnes sentrum: Ca. 1,1 km
Årnes togstasjon: Ca. 1,8 km
Vormsund: Ca. 6,8 km
Jessheim: Ca. 19,8 km
Gardermoen: Ca. 21,8 km
Kløfta: Ca. 23,9 km
Skedsmokorset: Ca. 36,5 km

Visning

Etter avtale med megler. REF. 16018

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.