Oslo nord

Til leie – Lager og kontor til leie sentralt i Groruddalen

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Heis
Kjøreport

Beskrivelse

Haavard Martinsens vei 19 er et kombinasjonsbygg bestående av lager og kontor. Bygget er oppført over totalt 5 etasjer hvorav de 3 nederste består for det meste av lagerarealer samt noen mindre kontorarealer, de to øverste etasjene er rene kontorlokaler.

KONTOR Kontorlokaler 716 kvm. 3. Lokalene kan enkelt deles/tilpasses. Kontorlokaler 474 kvm i 1. etg. Lokalene kan tilpasses.

LAGER Lagerlokaler ca. 1 280 kvm. Direkte innkjøring fra bakkeplan med en egen port. Søylene har en avstand på ca. 7,7 meter og en fri takhøyde på ca. 5,2 meter.

TA KONTAKT MED MEGLER FOR VISNING/PROSPEKT AV EIENDOMMEN.

Beliggenhet

Sentralt beliggende kombinasjonsbygg mellom Stovner og Haugenstua med direkte påkjøring fra Østre Akervei. Området er sentralt for kombinasjonsbygg.
God offentlig kommunikasjon i nærheten. Både T-bane og busstopp innen få minutters gange.

Standard

Felleskostnadene i bygget ligger på fra ca. 250,- pr. kvm. pr. år. Det inkl. vaktmestertjenester, rengjøring av fellesarealer, måking av snø etc.

Kontorlokalet har balansert ventilasjon med kjøling som gir et godt inneklima.

Lageret er ikke ventilert.Tomten benyttes til kjørearealer samt et område som er avsatt til parkering.

Eiendommen er regulert til kontor og lager.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 96

Bruksnr: 53

Bydel Stovner ligger nord i Groruddalen og avgrenses i hovedsak av Trondheimsveien og bygrensen mot Skedsmo og Nittedal. I sør går grensen ved Lørenskog og Ellingsrud langs motorveien. Bydelen har noe flere innbyggere enn Grorud, og antallet er økende.

Områdene i bydelen i dag er Vestli, Fossum, Haugenstua, Smedstua og Rommen, mens den eldste bebyggelsen finner vi på Gamle Stovner og Høybråten. Den seneste tilveksten til bydelen er Tangerud, som ble ferdigstilt for innflytting med rekkehus og eneboliger i perioden 2001-2003.

Kollektivdekningen skjer via linje 5 til Vestli, men det går også lokaltog med stoppesteder på Høybråten stasjon og Haugenstua holdeplass, i tillegg til bussforbindelsene. Lokaltoget til Oslo Sentralbanestasjon tar ca. 15 minutter. De to store gjennomfartsveiene i bydelen er Trondheimsveien og Østre Aker vei.

Bydelen har flere nærbutikker og større dagligvarebutikker i tillegg til Stovner Senter, som er bydelens største forretningssenter og blant de større kjøpesentrene i Oslo.

På søndre del av Rommen, som ligger i bydelens sørvestre del, har en rekke større og mindre bedrifter etablert seg, blant annet kjente bedrifter som Bankenes BetalingsSentral, BCA Autoauksjon, Hydro Gas and Chemicals AS og NKL. Bydel Stovner har derfor et større innslag av kontoreiendommer enn Grorud, og leieprisene er også noe høyere enn nabobydelen i vest.