Oslo sentrum

Til leie – Kronprinsens gate 17 - ledig 556 kvm i 6. etg

1
1
5
5
6
6
2
2
3
3
4
4
8
8
7
7
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis, Kantine

Beskrivelse

**********************************************************

NYHET
Klikk på linken til høyre "360 GRADERS VISNING AV LOKALET" for å "gå" igjennom lokalet" fra din PC
(eller klikk her https://my.matterport.com/show/?m=8dqvcdQzZ19)

**********************************************************Kronprinsens gate 17 - topp lokaler med tilgang til unik takterrasse!

= = =

Ledige lokaler:

- 6. etasje (556 kvm)Ingeniørenes Hus i Kronprinsens gate 17 ble oppført i 1931 av Den Norske Ingeniør- og Arkitektforening og den Polytekniske forening. De ønsket å sette opp et bygg for sine medlemmer som var et klart uttrykk for noe nytt som ville prege fremtidens byggestil. Eiendommen er et sjeldent og bevaringsverdig bygg, og et monument for sin tid. De arkitektoniske særpregene kan sees både på husets fasade og ikke minst i byggets interiør, særlig i lobbyen med dobbelt takhøyde.

Ønsker du gode og effektive lokaler, med topp beliggenhet til off transport og nærme Aker Brygge? Nå er sjansen her!


I 1.–3. etasje driver Eurest konferansesenter - her kan du booke ekstra møterom ved behov.

På toppen (10. etasje) er det felles takterrasse med utsikt over hele byen.

= = =

Andre leietakere i bygget er:
- InterOil Corporation
- Devoteam
- TEKNA - Teknisk-naturvitenskapelig forening
- NITO - Norges Ingeniør- og Teknologiorganisasjon
- FCG Norge= = =

Med Eiendomsspar og Tekna som gårdeiere, har man en solid og profesjonell gårdeier bak seg. Dette er viktig for deg som leietaker, med tanke på at utleier har god økonomisk handlekraft og erfaring til å foreta fortløpende vedlikehold og tilpasninger av bygningsmassen. I tillegg er det en stor fordel at gårdeier har en stor portefølje av andre lokaler og eiendommer - dette med tanke på at dine behov som leietaker kan endres over tid - ved for eksempel opp-/nedbemanningssituasjoner hos leietakerne. Dermed er det lettere å se på gode løsninger til internflytting i samarbeid med gårdeier.

= = =

Adkomst

Nationalteateret er kun 2 minutters gange unna. Rett i nærheten går både buss og trikk. Skal du ta båten til f eks Nesodden, tar det deg 3-4 minuttar å ned til Aker Brygge.

Kort vei fra/til påkjørsel til E 18.

Beliggenhet

Ingeniørenes Hus har en av Oslos beste beliggenheter for kontor - mellom Victoria Terrasse og Slottsparken, midt i Oslos sentrale forretningsdistrikt. Det er kun få minutters gange til tog, T-bane, buss og trikkelinjer samt flere store P-hus.
I nærområdet finner vi Nationaltheatret, Solli plass, Oslo Rådhus, Aker Brygge og utallige kaféer, restauranter og butikker. Svært sentralt og med rikelig tilgang til både pauser ved sjøen og i parker.

Standard

Samtlige kontoretasjer er renovert og pusset opp til dagens standard. Lokalet i 5. etasje er tilrettelagt for dagens arbeidsform som kan være alt fra en helt åpen løsning til delvis eller utelukkende enkeltkontorer. Det er stor fleksibilitet på etasjen, og fordelingen åpent/lukket kontor kan enkelt justeres etter leietakers ønsker. Lokalet i 3. etasje egner seg best for åpent landskap / showroom / o.l.

Felles for løsningene er en åpen sone ved inngang fra heis og trapp til sosialsone eller resepsjon. Minikjøkken sentralt plassert i lokalet, sammen med sittegrupper for lunsj eller en kopp kaffe. Alle fellesfunksjoner er lagt i kjernen som åpner seg opp på midten for å gi gjennomlys og økt kommunikasjon mellom de to sidene.

Vedlagte planksskisser viser arbeidsplasser fra f eks 42-54 plasser (andre løsninger er også mulige).

Helt enestående for Ingeniørenes Hus er takterrassen over 9. etasje i tårnet. Den vil være tilgjengelig for alle byggets leietakere, og er med sin 360-graders utsikt, tett på fjorden et fantastisk sted å ta med gjester. Her kan man ha mindre arrangementer, eller bare ta lunsj og kaffe med utsikt over hele byen.

Kronprinsens gate 17 har dusj/garderobe i underetasjen, samt utendørs låsbart sykkelstativ.

Eurest tilbyr mat fra sin restaurant som serveres i eget spiserom for byggets leietakere.

Innhold

Lokalene/innhold - følgende arealer er ledig:

205 kvm BTA - 3. etasje - UTLEID
743 kvm BTA - 4. etasje - UTLEID
729 kvm BTA - 5. etasje - UTLEID
556 kvm BTA - 6. etasje
150 kvm BTA - 7. etasje - UTLEID
150 kvm BTA - 8. etasje - UTLEID
150 kvm BTA - 9. etasje - UTLEID

Lokalet i 6. etasje består av inngangsparti/sosial sone/resepsjon, kjøkken, toalett (1 + HC), datarom. Ellers er lokalet åpent for tilpasninger slik du som leietaker ønsker det. Se vedlagte skisse som viser dagens løsning.VELKOMEN TIL VISNING!

Det gamle arbeiderklassestrøket Vika, som var ett av Oslos verste slumstrøk, ble jevnet med jorden på 1950- og 60-tallet. I stedet ble det bygd forretningsbygg i området som knapt har registrerte innbyggere. Vika ligger mellom Aker Brygge, Ruseløkka, Kvadraturen og Akershusstranda og grenser i nord mot Karl Johans gate.

I Vika finner man Oslo Rådhus, Oslo konserthus, Stenersenmuseet, Nobels Fredssenter, kinoer som Klingenberg, Saga og Vika Kino, samt en rekke hoteller. Vika har også en rekke spisesteder og barer/utesteder.

Vika er blitt ett av de aller mest attraktive kontorområdene i Oslo, med moderne og flotte bygg som huser høystatusvirksomheter innenfor finans, juss og rådgivning. Vika ligger i det såkalte CBD-området (sentrale businessdistriktet, med høystatus leietakere). CBD-området er det mest konjunkturfølsomme av segmentene i Oslo og omegn. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Ser vi på leietakerne som søker seg til området, er det typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Dette er aktører som i hovedsak rekrutterer arbeidskraft fra Oslo vest og Bærum, og der leiekostnadene som regel betyr lite for inntjeningen til virksomheten. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i CBD-området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.

Beliggenheten for aktørene som etablerer seg i Vika er helt sentral, også med tanke på nærheten til kundene og samarbeidspartnere. Det er kort vei til knutepunktet Nationaltheatret stasjon, der det er flytogforbindelse og T-banestasjon. Det er også en rekke busser og trikker som stopper i nærheten av arbeidsplassene, samt båtforbindelse til Nesodden. Parkeringsdekningen i Vika er derimot dårlig, og leie av parkeringsplasser er kostbart.