Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kreative lokaler nærme Akerselva ved Alexander Kiellands plass

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
bilde 1
bilde 1
bilde 2
bilde 2
bilde 3
bilde 3
14
14
bilde 4
bilde 4
15
15
16
16
17
17
19
19
20
20
21
21
bilde
bilde
bilde 5
bilde 5
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Vi har et flott, lyst og åpent lokale med god takhøyde i 2. etasjen for leie i Waldemar Thranesgate 98. Her har man muligheten til å leie et kontorlokale i naturskjønne omgivelser langs Akerselva, umiddelbar nærhet til friområder og turstier.

Waldemar Thranesgate 98 ligger i starten av Mølleparken som består av en rekke næringsbygg som strekker seg opp langs Akerselva. Området har et kreativt, pulserende og levende miljø, med skapende bedrifter innenfor alt fra arktiektur, markedsføring, underholdning og til proff-aktører og IT-selskaper.

Lokalet har en fleksibel utforming, gjennomgående lys og meget god takhøyde. Arealene passer for godt for både cellekontor og åpent landskap. Som leietager kan man sette sitt eget preg på utformingen. Her kan man skape en røff industriell stil eller elegant kontorlokale - alternativt tenkte krativit og en smakfull miks av begge. Ettersom lokalet skal pusses opp står man fritt til å komme med sine egne tanker.

Adkomst

Enkelt adkomst med offentlig transport og bil. Ved Alexander Kiellands plass har man tilgang til buss 21, 33, 34, 54 og 55B. Noen få minutter øst han man tilgang til Sannergata hvor buss 21 og 33 stopper og trikk 11, 12 og 13 stopper ved Birkelunden.

Det er enkel avkjøring med bil med tilgang til parkering som kan leies i bakgård eller i parkeringshus, som også kan benyttes av besøkende. Parkering kan leies i av Park Nordic i bakgården, alternativt Mølleparken 2 eller Th Meyers gate 7.

Beliggenhet

Populært og etablert bydel for kontor, handel og servering, midt i pulsen av Oslo. Lokalet befinner seg noen få skolengder fra Alexander Kielands Plass og en kort spasertur til Vulkan og Grünerløkka med hver sine rikelige utvalg av servicefunksjoner. Direkte nærhet til kollektiv, restauranter, cafeer, matbutikker, gym, dansestudio, kjøpesenteret Ringnes Park, etc.

Standard

Arealet blir rehablitert med god moderne standard og tilpasses leietakeren ønsker.

Bygget er på samlet ca 24 000 kvm BTA, så det gir leietakere mulighet for tilpasninger både med tanke på større / mindre areal.

Det er fjernvarme i bygget.

Cat 5.

Innhold

Lyst lokale med god takhøyde, tilgang til heis og vareheis, egne toaletter (som også vil oppgraderes) og kjøkken samt moderne ventilasjonsanlegg. Oppvarming skjer via sentralvarme. Luftig og lyse lokaler, kort vei til flere grønne nærområder.

Lokalene vil bli tilpasset leietakers behov. Er du eller ditt selskap ute etter ett lokale med urban beliggenhet, med store muligheter til å skape ett kreativt og åpent kontorlandskap? Ta kontakt før mer informasjon!Det er ønskelig med en bruker, men loaklet kan deles opp i to enheter på ca 350-400 kvm hver.Alternativt kan vi øke arealet med:

--- 244 kvm BTA, slik at samlet areal blir ca 1 050 kvm BTA
--- med ytterligere 549 kvm BTA, slik at samlet areal blir ca 1 600 kvm BTA+OM GÅRDEIER - RAGDE EIENDOM:

Ragde Eiendom AS er et eiendomsselskap i sterk vekst som driver utleie, samt kjøp og salg av bolig- og næringseiendom. I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 190 selskaper og datterselskaper som til sammen eier 649 815 kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk/kjøpesenter, industri, hotell, og 4141 parkeringsplasser. I tillegg eier konsernet 669 leiligheter for utleie. Eiendomsmassen er geografisk godt spredt, med hovedvekt i Oslo og Bergen. Selskapet eier også bygg i Belgia og Nederland.

Til sammen har selskapet 45 ansatte, 18 i administrasjonen i hovedsak på forvaltning og regnskap, 9 vaktmestere og 18 bygningsarbeidere. Ragde Eiendom ble etablert i 1995 og har hovedkontor på Ensjø.

Det har tradisjonelt ikke vært de store kontorlokalene i bydelen Grünerløkka, og gårdeiere i gamle og slitne bygg har ofte slitt med å fylle opp lokalene når store leietakere flytter ut. Dette har ført til at det har vært en del ombygginger av gamle næringsbygg til bolig. Grünerløkka strekker seg fra Maridalsveien/Uelands gate til Løren, og avgrenses av Tøyen og Munchmuseet på den ene siden og grensen til Torshov på den andre siden.

Men det pågår en del utbygginger i bydelen som vil gi store næringsarealer.

Vulkan

På Vulkan ved Akerselva har Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen Eiendom utviklet det de kaller ”den lille byen i byen”. Der finner vi Dansens Hus, en ny mathall, hotell, utdanning og andre kulturaktiviteter. I tillegg er det utviklet flere kontorbygg, hvor det mest kjente er kanskje Bellona-bygget, som er et spektakulært bygg med energiklasse A.

Vulkan ligger rett ved siden av Arkitekthøgskolen. Flere av leietakerne på Vulkan er kreative virksomheter, og utbyggerne har ambisjoner om at det skal bli et levende område og en trasé mellom Oslo indre by og Grünerløkka.

Totalt vil det bli utviklet 60 000 kvadratmeter på Vulkan.

Hasle

På den gamle tomten til Arcus på Hasle er planene store. Höegh Eiendom og Bunde Eiendom tok over tomten for få år siden og skal utvikle næringslokaler for milliardbeløp. Prosjektet har fått navnet Haslelinje, og det er meningen at området skal bebygges med ca 180 000 kvadratmeter, hvorav 140 000 er næringsvirksomhet som kontorbygg, kulturattraksjoner, matbutikker, kafeer, restauranter og bilbutikker.

Planen er å bygge ut i tre faser, der boligdelen på 35 000 kvadratmeter kommer til slutt. Først er det meningen at det skal utvikles 105 000 kvadratmeter ut mot Økernveien. Haslelinje forsøkte å få på plass EDB Ergogroups nye hovedkontor, men tapte mot EDS hovedeier Telenors lokaler på Fornebu. Nå jobbes det med å få på plass en ny stor leietaker på Haslelinje, men utbyggerne mener det også er mulig å bygge ut suksessivt fra 6000-7000 kvadratmeter.