Oslo vest

Til leie – Kortidsleie kontor på toppen av Majorstuen - gunstig leie!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Heis

Beskrivelse

Lokalene ligger høyt og lyst med meget kort avstand til T-Bane og Majorstukrysset. Lokalene tilbys ' as is' og kan leies på kort tidshorisont. Passer godt til oppstartsbedrifter som ønsker å spare på kostnadene. Det er god plass til mellom 15-20 personer. Primært åpen løsning og enkel standard.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet midt på Majorstuen med kort vei til alt.

Standard

Enkel standard.

Innhold

Stort sett åpen løsning men noen cellekontor- meget lyst og flott utsikt.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 214
Bruksnr: 54

Bydel Vestre Aker grenser til Nordmarka, Bærum og bydelene Ullern, Frogner og Nordre Aker. Bydelen inneholder boligområder som Vinderen, Slemdal, Holmenkollen, Borgen og Røa, og kjennetegnes, i liket med Nordre Aker, av innbyggere med et høyt utdannings- og inntektsnivå.

Det er imidlertid ikke veldig mange næringslokaler å velge mellom i Vestre Aker for bedrifter som skal leie kontorlokaler. På Røa er det en del mindre kontorbygg som huser små og mellomstore leietakere. Ellers har det gamle Forsvarets Overkommando-bygget (Husebyparken) blitt et viktig bydelssenter, med en rekke servicefunksjoner og bydelsadministrasjonen. Det arbeides med en mulig utbygging av et nytt kontorbygg på tomten, da eierne av Husebyparken mener det er økende etterspørsel etter kontorareal i randsonen til Oslo Vest.