Follo

Til leie – Kontorlokaler ved Oslogrensen i landlige omgivelser til leie

1
1
4
4
3
3
5
5
1
1
2
2
6
6
4
4
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Eiendommen har et presentabelt inngangsparti. Bygningen er generelt godt vedlikeholdt og holder en god standard. Bygget har moderne treningssenter og kantine i 1. etg. Eiendommen har god parkeringsdekning uten kostnad for våre leietakere inkl flere Elbil plasser. Eiendommen har egen vaktmestertjeneste, med god oppfølging av byggets leietakere. Bygget har også et kontorsenter der det leies ut enkeltkontorer.

Eiendommen ligger utenfor bomringen grensende til Oslo. Du slipper også rushtrafikken til Oslo

Adkomst

Eiendommen ligger 10-15 minutter fra Oslo sentrum, enten via Kolbotn og E-6 eller E-18 Mosseveien.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og hyggelig til i landlige omgivelser på Mastemyr, Kort avstand til Kolbotn sentrum

Bygget har i tillegg nærhet til Oslo, beliggende utenfor bomringen, med gode parkeringsforhold

Innhold

Lokalene inneholder:

2. etg. - 240 kvm kontorlokale med 6 store cellekontorer, showrom/sosial sone, felles kjøkken, ledig etter avtale

4. etg. - 16 kvm cellekontor, leies ut ferdig møblert og med datatilknytning, felles konferanserom.

167 kvm kontorlokale åpent areal som tilpasses leietaker. felles kjøkken

Alle areler på messanin har egen inngang.

Messanin: - 360 kvm kontorlokale med 6 cellekontorer, konferanserom, showrom og kjøkken.

Messanin: - 94 kvm kontorlokale med 3 cellekontorer,

Messanin: - 110 kvm kontorlokale besående av 2 store rom, store vindusflater.

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.