Romerike

Til leie – Kontorlokaler til leie ved Strømmen Storsenter

1
1
1
1
2
2
3
3
4
4
6
6
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Stasjonsveien 1 på Strømmen ligger ved Strømmen Storsenter og har umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon på Strømmen kollektivterminal med tog og bussforbindelser til Oslo og Lillestrøm. Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Innhold

Vi har ledig følgende arealer som kan leies samlet eller delt per etasje:

1. etasje uinnredet kontor 250 m²

/ lager 193 m². Lager U1 50 m²

Trapper opp til messaninetasjen. Messanin over 1. etasje på 932 m² med noen kontorer og diverse arbeidsrom.

2. etasje kontorareal på 1.897 m² med flere cellekontorer, møterom og lite kjøkken med spiseplass. Atrier kan benyttes som møte- eller konferanserom

3. etasje kontorareal på 1.606 m² med flere cellekontorer, møterom og kantine.

Totalt 4.928 m²

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.