Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kontorlokaler til leie i Oslo sentrum - korttidsleie mulig

Akersgata 65 (1)
Akersgata 65 (1)
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Adkomst

Det er bussholdeplasser flere steder i området, og kun et par minutters gange til Grensen og Stortinget T-banestasjon.

Beliggenhet

Eiendommen Akersgata 65 / Teatergata 1 ligger vis a vis Trefoldighetskirken med kort avstand til Karl Johans gate, Tinghuset og sentrum forøvrig.

Innhold

Lokale 1301 i 3. etasje på 624 kvm er pene og velholdte. Mange store vinduer gir gode lysforhold. Det er flere enkeltkontorer, møterom og kjøkken med spiseplass. Et stort kontor kan benyttes til åpent landskap med flere arbeidsplasser. Flere toaletter.

Lokalene er lysmalte og med parkettlaminat på gulv.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.