Ytre Oslo Sentrum

Til leie – KONTORLOKALER TIL LEIE I ERVÆRDIGE HAUSMANNSGATE 6

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Garasje/P-plass, Heis

Beskrivelse

I Hausmannsgaten 6 får har vi for utleie 2100 kvm kontorlokaler.

9. etasje og halve 8. etasje er nå utleid og vi har igjen ca. 600 kvm i 8. etasje

Lokalene kan leies ut som en enehet eller oppdelt i flere enheter.

Adkomst

Adkomst til eiendommen skjer via hovedinngang som er etablert fra Hausmannsgate, samt fra Christian Kroghsgate for adkomst til eiendommens parkeringstilbud og lasterampe / vareheis.

Offentlig kommunikasjon er etablert umiddelbart utenfor bygget, samt i Storgaten kun få meter fra hovedinngangen. Det er ca. 10-15 min å spasere til Sentralbanestasjonen / Flytoget.

Parkeringsplasser kan leies i eiendommens parkeringskjeller.

Beliggenhet

Hausmannsgate 6 ligger sentralt til på hjørnet av Hausmannsgate og Christian Kroghsgate vis a vis Akerselva Atrium.

Nærområdet kan tilby cafeliv, friområder langs Akerselva, nærbutikker, treningssenter og ikke minst Mathallen på Vulcan kun en kort spasertur unna.

Standard

Når dagens leietaker fraflytter lokalene er det bestemt at arealet skal totalrehabiliteres. Dette betyr at all innredning og tekniske innstallasjoner vil bli demontert, og deretter skal lokalene bygges opp i moderne og tidsriktig standard i samarbeid med fremtidige leietakere.

Leietakere vil således ha muligheten til å påvirke sine nye lokaler både hva gjelder planløsning og ikke minst materialvalg etc.

Lokalene vil bli tilknyttet nye ventilasjonsanlegg etter dagens krav.

Innhold

I sammenheng med at lokalenes nåværende planløsning vil bli demontert har vi ikke konkrete billedmateriell fra lokalene som kan vises frem.

Med dette som bakgrunn har vi valgt å lage 2 animasjonsfilmer som bringer deg gjenneom hhv. 8. og 9. etasje, og viser en tenkt planløsning med dels åpne arealer og kontorlandskap og dels cellekontorer.

Vi anbefaler en "tur" gjennom lokalene via følgende link.

ANIMASJON 8. ETASJE : https://vimeo.com/76438798

ANIMASJON 9. ETASJE : https://vimeo.com/76437678

Plantegning for hver etasje finner du sammen med bildene i annonsen.

Video av 8. etg.

ANIMASJON 8. ETASJE: Hausmannsgate8etg.

Det har tradisjonelt ikke vært de store kontorlokalene i bydelen Grünerløkka, og gårdeiere i gamle og slitne bygg har ofte slitt med å fylle opp lokalene når store leietakere flytter ut. Dette har ført til at det har vært en del ombygginger av gamle næringsbygg til bolig. Grünerløkka strekker seg fra Maridalsveien/Uelands gate til Løren, og avgrenses av Tøyen og Munchmuseet på den ene siden og grensen til Torshov på den andre siden.

Men det pågår en del utbygginger i bydelen som vil gi store næringsarealer.

Vulkan

På Vulkan ved Akerselva har Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen Eiendom utviklet det de kaller ”den lille byen i byen”. Der finner vi Dansens Hus, en ny mathall, hotell, utdanning og andre kulturaktiviteter. I tillegg er det utviklet flere kontorbygg, hvor det mest kjente er kanskje Bellona-bygget, som er et spektakulært bygg med energiklasse A.

Vulkan ligger rett ved siden av Arkitekthøgskolen. Flere av leietakerne på Vulkan er kreative virksomheter, og utbyggerne har ambisjoner om at det skal bli et levende område og en trasé mellom Oslo indre by og Grünerløkka.

Totalt vil det bli utviklet 60 000 kvadratmeter på Vulkan.

Hasle

På den gamle tomten til Arcus på Hasle er planene store. Höegh Eiendom og Bunde Eiendom tok over tomten for få år siden og skal utvikle næringslokaler for milliardbeløp. Prosjektet har fått navnet Haslelinje, og det er meningen at området skal bebygges med ca 180 000 kvadratmeter, hvorav 140 000 er næringsvirksomhet som kontorbygg, kulturattraksjoner, matbutikker, kafeer, restauranter og bilbutikker.

Planen er å bygge ut i tre faser, der boligdelen på 35 000 kvadratmeter kommer til slutt. Først er det meningen at det skal utvikles 105 000 kvadratmeter ut mot Økernveien. Haslelinje forsøkte å få på plass EDB Ergogroups nye hovedkontor, men tapte mot EDS hovedeier Telenors lokaler på Fornebu. Nå jobbes det med å få på plass en ny stor leietaker på Haslelinje, men utbyggerne mener det også er mulig å bygge ut suksessivt fra 6000-7000 kvadratmeter.