Romerike

Til leie – Kontorlokaler, Portalen, Lillestrøm

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
Gate-butikkvindu
Gate-butikkvindu
Lillestrøm-stasjon
Lillestrøm-stasjon
_MG_3074
_MG_3074
_MG_3311
_MG_3311
_MG_3395
_MG_3395
_MG_3229
_MG_3229
_MG_3105
_MG_3105
_MG_3115
_MG_3115
_MG_3220
_MG_3220
_MG_3267
_MG_3267
Perspektiv torg natt NY
Perspektiv torg natt NY
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Alarm, Bredbåndstilknytning, Fellesresepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Vi prosjekterer et flott kontorbygg på en av Lillestrøms mest attraktive tomter. Prosjektet er godt igang og byggingen holder tidsplanen med fredigstillelse sommeren 2017.

Kontorbygget blir på hele 10 etasjer og får et særpreget uttrykk. Sammen med kontorbygget blir det oppført 2 boligblokker, et hotell samt en stor dagligvareforretning. Kontorbygget er planlagt med kontoretasjer fra ca 740 til 2400 kvm. Bygget får et moderne uttrykk og vil bli et signalbygg med mye lyse arealer. Det blir parkeringskjeller for biler og sykler. Egne garderober for byggets leietakere som sykler til jobb.

LPO Arkitekter har lagt vekt på løsninger som muliggjør båre cellekontorer og åpne kontorlandskaper. Lyssjakter gir ekstra lys og et flott arkitektonisk uttrykk. Det legges vekt på gode kvaliteter hele veien og et bygg som prosjekteres med energiklasse B og BreeamNOR klasse Very Good.

Vi søker etter større kontorbedrifter som ønsker kontorer der effektivitet og fleksible kontorer er viktig. Interessenter som kommer tidlig inn i prosjekteringen vil kunne påvirke innredningsløsninger.

Total er bygget på 17.500 kvm. Dette inkluderer kontorer, kantine og diverse tekniske rom.

Deler er nå utleiet

ca 4 600 kvm er nå leiet ut.
Største leietager er pt. 3M Norge AS,
forøvrig flytter også Revisorselkapet BDO også inn i Portalen.
Over to plan vil DNB's nye hovedkontoer for Regionen bli å finne fra sommeren 2017.

Beliggenhet

Bygget blir liggende rett ved inngangsporten til Lillestrøm og bare noen få meter i fra Lillestrøm jernbanestasjon. Det vil være attraktiv for bedrifter som ønsker gode kommunikasjonsmuligheter for ansatt og kunder.

Med tog er det 14 minutter til Gardemoen og 11 minutter til Oslo S. Med bil er det hhv ca 22 og 17 minutters reisevei.

Bygget ligger mellom Jernbanestasjonen og Thons Hotell og Norges Varemesse.

To hoteller innenfor 100 meter.

Det er mellom 100 og 200 meter til Lillestrøm Jernbanestasjon og Lillestrøm Bussterminal.

Norges Varemesse 200 meter.

4 parkeringshus i tillegg til eget p-hus innen 150 meter.

Fakta om eiendommen

Overtagelse: 2017
Ant. kontorpl.: 900

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.