Romerike

Til leie – Kontorlokaler på ca. 270 kvm i Lillestrøm sentrum - kort vei til Lillestrøm togstasjon

Solheimsgata 1
Solheimsgata 1
Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Utsikt fra lokalene
Utsikt fra lokalene
Innvendig
Innvendig
Innvendig
Innvendig
Innvendig
Innvendig
Innvendig
Innvendig
Innvendig / hovedinngang til lokalet
Innvendig / hovedinngang til lokalet
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor/møterom
Kontor/møterom
Toaletter
Toaletter
Planskisse 2 etasje
Planskisse 2 etasje
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Beliggende i Lillestrøm sentrum, med gangavstand til alt av fasiliteter, har vi for utleie ca. 270 kvm BTA kontorlokaler. Lokalene er beliggende i byggets 2. etasje, med utsikt mot Solheimsgata og Lillestrøm sentrum.

Lyse lokaler som har godt med vinduer og utgang til egen innglasset balkong. Lokalet er inndelt med åpent landskap, 4-5 kontorer og toaletter.
Utleier vil tilpasse lokalene etter nærmere avtale og minikjøkken/kjøkken kan også bli etablert dersom ønskelig.

En rekke aktører er etablert i bygget, herunder; Tannlege, hudpleie, frisør, interiørforretning, sushi, treningssenter, trafikkskole, bingo m.fl.

Beliggenhet

Eiendommen har en svært sentral beliggenhet med gangavstand til alt av fasiliteter.
 
Området generelt består av sentrumsgårder bestående av forretninger, kontorer og boliger.

Tomten

Flat asfaltert sentrumstomt.

Off. Kommunikasjon

Buss rett utenfor.
Kun få minutter gange til Lillestrøm togstasjon.

Parkering

Det er offentlig p-plass rett ved siden av lokalet.

Standard

Normal god standard.
Utleier vil gjøre tilpasninger for leietaker etter nærmere avtale.

Oppvarming

Elektrisk.

Visning

Etter avtale med megler.

Overtakelse

Lokalene står ledig og kan overtas etter avtale.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.