Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kontorlokaler på 1241 kvm i hyggelig gågate sentralt i Oslo sentrum

TorgGt5 (1)
TorgGt5 (1)
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
1
1
2
2
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine

Beskrivelse

Vi får fra 1.5.2018 ledig kontorlokaler i vår eiendom Torggata 5 som ligger i Torggatas gågatedel.

Beliggenhet

Eiendommen Torggata 5 ligger i gågatedelen av Torggata med Stortorvet og Glasmagasinet i umiddelbar nærhet. Dette er meget sentrale kontorlokaler med alt i nærheten, og butikker som Gina Tricot, Clas Ohlson og Habitat ligger rett utenfor eiendommen. Det er kort vei til Oslo S. og Jernbanetorget (kun 2-4 minutters gange).

Innhold

4. etasje, 1241 m² - ledig fra 1.5.2018.

Etasjen består av enkeltkontorer, noe landskap, store og mindre møterom / kurs / konferanserom. Mulighet for resepsjon. Felles kantine i 2. etasje. Toaletter. Eget inngangsparti fra heis. Hyggelig felles inngangsparti fra Torggata med sykkelparkering. Dørcalling til hver etasje.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.