Oslo vest

Til leie – Kontorlokaler i prestisjebygg med sentral beliggenhet og utsikt

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition Alarm Bredbåndstilknytning Felles resepsjon Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Karenslyst Allé 2 er et prestisjebygg med de fasiliteter og kvaliteter dette innebærer; utsøkte materialer, bl.a. skipsgulv i alle fellsarealer, betydelig kunstnerisk utsmykking, bassenger inne/ute med springvann, representativ kantine, resepsjon med vakt, parkeringskjeller, auditorium for inntil 150 personer med tilknyttet representative møterom m.m

Det kan tilbys parkeringsplasser både innenfor og utenfor bomringen om ønskelig.

Felles funksjoner

Representativ felles kantine med varm og kald mat. Betjent resepsjon med vakt i vestibyle. Dusj og garderobe fasiliteter i kjeller, avlåst sykkelparkering. Stor utvendig felles takterrasse i byggets 9. etasje med fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Adkomst

Direkte adkomst med bil fra E18 til Karenslyst Allé. Tilstrekkelig parkering i kjeller og tilhørende p-hus. Umiddelbar nærhet til trafikknutepunktet Skøyen stasjon med flytog og vestkantens kanskje beste buss-, trikk- og togforbindelser.

Beliggenhet

Meget populær beliggenhet sentralt på Skøyen med unik sjøutsikt over Frognerkilen. Kort vei til all offentlig kommunikasjon, flytog, butikker, banker, postkontor, vinmonopol, treningssentre og en rekke andre servicetilbud.

Standard

Høy standard på tekniske anlegg som ventilajon, kjøling, heiser, datakabling m.m.

Innhold

Planløsning vi bli tilpasset for ny leietaker og lokalene er effektive og passer godt både som åpent landskap, cellekontor eller kombinasjon.

Skøyen fikk jernbanestasjon så tidlig som i 1872, noe som ga grunnlaget for en betydelig industriutvikling. Store deler av området var preget av industri helt frem til 1970- og 80-tallet, da det søndre Skøyen-området ble transformert til et kontorområde. Samtidig ble det nordlige Skøyen utviklet til et boligområde. Skøyen er imidlertid et lite og begrenset område.

Skøyen har vokst frem som et attraktivt og etablert kontorområde de to seneste tiårene, med moderne bygg som huser forskjellige typer bedrifter. Mens prestisjeområdet CBD (Vika, Aker Brygge og Tjuvholmen) har de høyeste leieprisene og leietakere med høy betalingsvilje innenfor bransjene finans og juss, er leienivåene mer moderate på Skøyen. Bedriftene i området er ofte kunnskapsbedrifter innenfor bransjer som informasjonsteknologi, ingeniørtjenester, revisjon og konsulenttjenester.

Gjennom 90-tallet og det siste tiåret har eiendomsutviklere satt opp en rekke kontorbygg på Skøyen. Plasskrevende virksomheter som Norges Varemesse er blitt flyttet ut av området og erstattet med nye kontorbygg. De seneste årenes utbygging på Skøyen har bidratt til at mesteparten av næringstomtene allerede er blitt bygd ut. Utvalget av mulige nybygg er dermed begrenset. Torstein Tvenges eiendomsselskap Fram Eiendom har imidlertid vært en av de få som har utviklet nytt på Skøyen den seneste tiden, blant annet med et kontorbygg på 20 000 kvadratmeter rett ved siden av Skøyen stasjon. Ellers har Norwegian Property kjøpt Essos bensinstasjonstomt i Drammensveien 149. Der skal det utvikles et nytt kontorbygg på inntil 12 000 kvadratmeter.

Selv om det er få muligheter til å komme inn i nybygg på Skøyen, er mange av de annonserte lokalene moderne og relativt sett nye. I tillegg vil flere eiendommer bli rehabilitert og rustet opp til den nødvendige standarden.