Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kontorlokaler i pene omgivelser i Pilestredet Park, kun 7 minutters gange fra Karl Johans gate

90_1033771277
90_1033771277
Lokale OU103_møblert
Lokale OU103_møblert
90_1994238256
90_1994238256
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Pilestredet park er en trafikkfri oase i sentrum av Oslo, med store og pene grøntarealer. Bygget består i dag primært av leiligheter, kontorer og noen forretninger.

Beliggenhet

Pilestredet Park ligger sentralt i forhold til alt Oslo har å tilby. Det er bare noen minutter å gå til Karl Johans gate og Nationaltheatret med tog, buss, trikk og T-bane. Kafeer og butikker i gåavstand.

Standard

Lokalene leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Vi har ledig kontorlokaler i 1. etasje, 218 m²

Egen inngang direkte fra gateplan / passasje. Store vinduer ut mot parkanlegget. Lokalet består av resepsjonsområde, åpent landskap og et lagerrom. Malte vegger og fliser på gulv. Kjøkken, kopirom og toaletter. Det er direkte utgang til terrasse og grøntarealer. Mulighet for parkering.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.