Romerike

Til leie – Kontorlokaler i helsebygg i Strømmen sentrum. Tidligere lokale for synskirurgi. God standard.

Prospektet er ikke aktivt
Fasade fra Strømsveien
Fasade fra Strømsveien
Inngangsparti 3. etasje
Inngangsparti 3. etasje
Kontor/behandlingsrom
Kontor/behandlingsrom
Kontor (behandlingsrom)
Kontor (behandlingsrom)
Resepsjonsområde/åpent landskap
Resepsjonsområde/åpent landskap
Behandlingsrom (evt undervisningsrom/showroom eller lignende)
Behandlingsrom (evt undervisningsrom/showroom eller lignende)
Kjøkkeninnredning/lab
Kjøkkeninnredning/lab
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Sentralt i Strømmens hovedgate Strømsveien har vi for leie kontorlokale på ca 135 kvm. Lokalet har til nå vært benyttet for som klinikk for synskirurgi, og er innredet deretter. Det er allikevel et lokale som vil kunne passe for vanlig kontorbruk, eventuelt med et behov for undervisningsrom.

Lokalet ligger i 3. etasje, og har tilgang via trapp og heis. Det er mye helserelatert virksomhet i bygget med blant annet treningssenter, tannlege, kiropraktor etc.

Beliggenheten er sentral like vedl Strømmen storsenter, og ellers alt av sentrums fasiliteter.

Parkering i gate, eventuelt kan garasjeplass leies i p-hus i nærheten.

Generell info

Lokalene er ledige for omgående overtakelse.

Off. kommunikasjon

Bussen stopper like ved lokalet, og det er kort gangavstand til Strømmen stasjon.

Visning

Etter avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 231
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.