Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Kontorlokaler i gåtaten Torggata, midt i Oslo sentrum

TorgGt9
TorgGt9
0401_møblert
0401_møblert
2
2
4
4
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i gågatedelen av Torggata, ikke langt fra Stortorvet. Nærmeste naboer er Gina Tricot, Clas Olhson, Strøget, Eldorado Kino og diverse spisesteder. Joe & the Juice holder til i 1. etasje og serverer god mat og godt drikke.

Innhold

Vi har ledig arealer i 4. etasje på 403 m2. Lokalene har enkel standard og består av mange store møterom / klasserom som kan deles opp til kontorarealer. Det er mange store vinduer som vender ut mot gågate.

Ventilasjon og dørcalling.

Det er eget inngangsparti fra gågaten Torggata. Det er ikke heis i bygget.

Lokalet leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie. Depositum.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.