Ytre Oslo Sentrum

Til leie – KONTORLOKALER HELSFYR/FYRSTIKKTORGET, PRISHYGGELIGE KORTE LEIEAVTALER

Grensesvingen 9
Grensesvingen 9
5
5
6
6
4
4
11
11
8
8
9
9
7
7
10
10
Kontor til leie
Kontor til leie
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Velholdt eiendom med luftige kontorer sentralt beliggende ved Fyrstikktorget. Betjent og nyoppusset resepsjon, nyoppusset kantine i toppetasjen med vid utsikt over Oslo. Kantinen bestyrer også møteromsavdeling for bygget. Møteromsavdelingen er under oppussing i disse dager

Heiser med direkte adkomst fra parkeringskjeller. God parkeringsdekning både for leietakere og gjester.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Helsfyr. Fyrstikktorget med alle sine hyggelige kafeer, samt øvrig servicetilbud er nærmeste nabo til eiendommen.

Eiendommen ligger litt tilbaketrukket og således skjærmet fra støy fra Strømsveien. Helsfyr har god offentlig kommunikasjon med T-bane, buss/flybuss.

Innhold

Ledige lokaler:

2. etg Lokale på 440 kvm. 8 kontorer + åpen løsning for kontorfellesskap, stort konferanserom.

3. etg Lokale på 1300 kvm inndelt med 32 cellekontorer, 3 konferanserom og toaletter

4. etg Lokale på 750 kvm inndelt med 16 cellekontorer, 2 konferanserom og toaletter

Arealene i 3 og 4 etg har internt trappeløp mellom kontorene, og kan leies samlet.

Lager 450 kvm og 55 kvm

Fakta om eiendommen

Ant. p-plasser: 20
Overtagelse: etter avtale

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.